FiraTàrrega. Teatre al carrer

Actualitat de la fira

Notícies

← Altres notícies

Dijous, 3 de d’agost de 2017

FiraTàrrega obre una finestra familiar en la programació 2017

La Fira ha dut a terme un treball de coprogramació amb la Mostra d'Igualada - Fira de Teatre Infantil i Juvenil per a contribuir en la internacionalització d'espectacles familiars.

A més, l'Itinerari Artístic 'Another brick in the wall' recull tots els espectacles adreçats al públic més jove.

FiraTàrrega 2017 obrirà una finestra de programació familiar. En aquesta edició, la Fira ha dut a terme un treball de coprogramació amb la Mostra d'Igualada - Fira de Teatre Infantil i Juvenil per a oferir un programa de visibilització i internacionalització d'espectacles familiars catalans que renoven el paradigma de les arts escèniques per a nenes i nens en base a la qualitat, la innovació, la pluralitat temàtica i els nous formats escènics. Aquest nou programa compta amb la complicitat de l'associació de Teatre per a Tots els Públics.

En formen part espectacles com Proyecto Opreso, de DNA Cia, un espectacle format per cinc artistes provinents de diferents formacions de dansa urbana, que s'uneixen amb l'objectiu de reivindicar el hip-hop com a mitjà d'expressió social; Wetfloor, de la Cia Cris_is, on la clown Cristina Solé torna als escenaris amb el seu primer solo, una comèdia en clau de clown i teatre gestual per a tots els públics que posarà a prova la paciència de l'espectador més impertorbable o Mur, de la (Cia)3, un espectacle visual, poètic i integrador que empra l'arquitectura efímera per reflexionar sobre les limitacions físiques i mentals i la capacitat humana de sobreposar-s'hi. 

També hi trobarem Transhumància, de Xip Xap, una proposta itinerant basada en la migració estacional dels ramats a la recerca de les pastures: a la muntanya a l'estiu i a la plana a l'hivern; Sonarium, el viatge dels sentits de El Pájaro Carpintero i Momo (versió lliure de Michael Ende), de la Cia. de Teatre Anna Roca, basat en la novel·la de Michael Ende, un espectacle que vol reflexionar amb el cor sobre el ritme de vida de la societat actual.

A més, l'espectador tindrà a l'abast l'Itinerari Artístic 'Another brick in the wall' adreçat al públic infantil i familiar, que compta amb 13 espectacles: ARCHIPIÉLAGOS - jardines efímeros, de Calamar TeatroEl Viatge, de Tombs Creatiusemoriô de Sound de SecàFerida, el projecte site specific basat en el treball conjunt de creadors catalans i portuguesos sota la direcció de Julieta Aurora Santos; Hathi, del Centre de Titelles de LleidaI-Mag 341, de la Cia. Peus de PorcMomo (versió lliure de Michael Ende), de la Cia. de Teatre Anna RocaMy baby is a queen, de La Petita MalamalugaSonarium, el viatge dels sentits de El Pájaro CarpinteroTaller de danses urbanes amb DJ Be Nil, de DNA CIATranshumància, de Xip XapWetfloor, de la Cia. Cris_is i Xics del Xurrac, de Tombs Creatius.

Aquest Itinerari forma part dels 10 Itineraris artístics que FiraTàrrega elabora per tal de fer més accessible el gruix de la programació, segmentar-lo i facilitar al públic la navegació pel programa de la Fira. 

Hathi, Centre de Titelles de Lleida

Wetfloor, Cia. Cris_is

Xics del xurrac, Tombs Creatius

Cerca al web

×