FiraTàrrega. Teatre al carrer

Vols formar part de l'Escamot FiraTàrrega?

Crida a persones interessades a col·laborar en processos de creació, voluntariat, opinió, participació en espectacles... vinculats a FiraTàrrega.

Tu, que estàs en sintonia amb tot allò que passa al voltant de FiraTàrrega, pots posar el teu granet de sorra en processos de creació i de representació artística i conèixer de prop els engranatges d'aquest mercat internacional de les arts escèniques.

FiraTàrrega té un cens de persones interessades a participar en processos de creació escènica, de voluntariat o d'opinió, entre altres. Això vol dir, per exemple, ajudar els artistes a desenvolupar els seus espectacles o participar activament en la seva representació, ajudar l'organització en tasques de suport no remunerades, participar en enquestes d'opinió i/o valoració...

Les persones que hi estigueu disposades sereu incloses en un llistat d'adreces i rebreu butlletins informatius cada cop que hi hagi alguna acció a desenvolupar, on s'explicaran les condicions específiques per participar-hi.

Pots apuntar-te a l'Escamot FiraTàrrega mitjançant aquest formulari. El fet d'inscriure't no t'obliga a res, més enllà de rebre informació sobre les demandes de voluntariat o participació de FiraTàrrega.

Cerca al web

×