FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Quelcom es trenca i un mur fet a base de cubs s’enfondra. D’entre les restes, apareixen dotze persones que proven de reconstruir un món nou. Un espectacle visual, poètic i integrador que empra l’arquitectura efímera per reflexionar sobre les limitacions físiques i mentals i la capacitat humana de sobreposar-s'hi. Una performance circense, amb ritmes del sud en directe i molt d’humor, dirigida per Nacho Flores. Amb la participació especial de la companyia integrativa Circ Bombeta.

Fitxa artística

Idea original: Nacho Flores i Joaquim Aragó Direcció: Nacho Flores Assessor coreogràfic: Roberto Olivan Intèrprets: Circ Vermut (Jordi Mas, David Candelich), Circ Bombeta (Oriol Morgades, Quique Maltas, Sergi Comesa, Manolo Osoyo), Alberto Munilla, Ramón Giménez, Nacho Flores Suport a l'escenari: David Lafuente, Martí Cano, David de la Rosa Alegre, Urània Estelrich Música original: Ramón Giménez (“El Brujo”) Producció executiva: Joaquim Aragó Il·luminació: Xavier Valls Vestuari: Elisa Echegaray Atrezzo: Alberto Munilla Il·lustració: Ivan Jordà Comunicació i vídeo: Atzur Produccions. Aquest espectacle es presenta amb la col·laboració de Social Partners Corredoria d'Assegurances

Web

www.mur.cat

Actuacions
  • Dia 07: 21:30
  • Dia 08: 21:30
  • Dia 09: 21:30
Espai
Escenari Foment Targarí
Gènere
Circ
Preu entrada
8 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
L'entrada no garanteix el dret a seient. Producció adscrita a la FINESTRA FAMILIAR, programa d’internacionalització d’espectacles familiars catalans. Iniciativa conjunta de FiraTàrrega i La Mostra d’Igualada – Fira de Teatre Infantil i Juvenil, amb la complicitat de l’associació Teatre per a Tots els Públics.
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
75'

Localització de l'espai

Cerca al web

×