FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Proposta itinerant basada en la migració estacional dels ramats a la recerca de les pastures: a la muntanya a l’estiu i a la plana a l’hivern. Els pastors d'aquest espectacle porten el ramat allà on el públic està reunit per gaudir del teatre de carrer. Els pastors, les cabres i el gos són els personatges principals. Però potser tu també acabaràs sent protagonista. Saps munyir? I que tal fas de llop?

Fitxa artística

Disseny titelles: Oscar Ribes Construcció titelles: Creamix Disseny vestuari: Imma Juanós Confecció vestuari: Creamix Composició musical i lletra cançó: Pau Àbrego, Jordi Granell i Oscar Ribes Intèprets: Jordi Granell, Imma Juanós, Oriol Granell, Oscar Ribes i Víctor Polo Idea i direcció: Jordi Granell, Oscar Ribes i Oriol Granell Producció: Xip Xap, SL

Web

www.xipxap.cat

Actuacions
  • Dia 08: 12:00; 18:30
  • Dia 09: 11:30; 18:30
  • Dia 10: 12:00; 18:30
Espai
Ondara Park
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
Producció adscrita a la FINESTRA FAMILIAR, programa d’internacionalització d’espectacles familiars catalans. Iniciativa conjunta de FiraTàrrega i La Mostra d’Igualada – Fira de Teatre Infantil i Juvenil, amb la complicitat de l’associació Teatre per a Tots els Públics.
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
40'
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×