FiraTàrrega. Teatre al carrer

Què és FiraTàrrega

FiraTàrrega és la marca comercial de la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega que treballa per la dinamització de la creació escènica catalana i l'intercanvi artístic professional en clau nacional i internacional, amb una atenció especial a les arts de carrer i als projectes que impliquen la ciutadania en l'espai públic. És un dels mercats estratègics reconeguts per la Generalitat de Catalunya pel seu paper com a espai de trobada i d'intercanvi, com a plataforma idònia per presentar noves propostes artístiques i fomentar els contactes professionals.

La Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega és un Ens Públic Empresarial Local regit per un Consell d'Administració que integren l'Ajuntament de Tàrrega, la Diputació de Lleida, el Ministerio de Cultura i la Generalitat de Catalunya, amb el NIF V-25203530 i seu a l'Av. de Josep Trepat i Galceran, s/n. 25300 Tàrrega.

Línies d'acció

  • Seleccionem una programació internacional per a ser exhibida presencialment al mes de setembre a espectadors i professionals.
  • Organitzem trobades entre professionals del sector per posar en el seu coneixement les noves creacions i facilitar la seva arribada al mercat.
  • Donem suport econòmic i tècnic als creadors escènics per a generar nous projectes.
  • Acompanyem els artistes, els guiem en els seus processos de creació i els oferim espais de prova i assaig amb públic.
  • Fem mediació per trobar coproductors i còmplices que facilitin el desenvolupament de les creacions escèniques i les facin sostenibles.
  • Impliquem la ciutadania en el processos creatius.

FiraTàrrega treballa per la dinamització de la creació escènica catalana i l'intercanvi artístic professional

L'equip

Edicions anteriors

Documents

Cerca al web

×