FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Conviure en societat no significa que tots compartim les mateixes realitats socials. Qui són els opressors, els oprimits, els poderosos, els qui pateixen en silenci? Com s'estableixen les idees preconcebudes, com ens afecten, com les perpetuem? Cinc artistes provinents de diferents formacions de dansa urbana s'uneixen amb l'objectiu de reivindicar el hip-hop com a mitjà d'expressió social. A peu de carrer, comparteixen les seves preguntes amb el públic, trencant els prejudicis que dificulten la diversitat cultural que el món necessita.

Fitxa artística

Direcció Artística: Ruth Prim i Nil Fruitos Intèrprets: Adnan Souilah, Ugo Boulard, Leïti Sen, Ruth Prim, Nil Fruitós Música: Mans.O, Nil Fruitós Producció & Management: El climamola Fotografia: Marcel Sande

Actuacions
  • Dia 08: 20:00
  • Dia 09: 19:30
  • Dia 10: 12:30
Espai
Pl. Nacions
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Estrena
Idioma
Multi
Durada
25'

Localització de l'espai

Cerca al web

×