FiraTàrrega. Teatre al carrer

Hivernem

FiraTàrrega i l'Institut Ramon Llull impulsem el programa Hivernem per tal de fomentar la recerca en l'escriptura de creacions artístiques vinculades a les arts escèniques i a l'espai públic.

L'objectiu d'aquest programa és contribuir al desenvolupament de processos d'escriptura en les millors condicions, facilitant la recerca, l'intercanvi de coneixement i la mentoria d'experts seleccionats que garanteixin l'excel·lència de l'escriptura, la investigació i la creació.

En aquest marc, seleccionem anualment dos projectes, que han de respondre als criteris següents:

1. Interès de la idea-concepte en funció de:

  • Relació i interès de la idea-concepte en el marc del carrer i l'espai públic.
  • Relació de la idea-concepte amb la ciutadania i/o l'entorn.
  • Relació de la idea-concepte amb altres sectors més enllà del cultural.

2. Coherència i viabilitat de la proposta.
3. Experiència artística en l'àmbit de la recerca, de la cultura i de la creació de les arts de carrer i/o de l'espai públic
4. Compromís i/o adhesió en relació/amb/a els valors de perspectiva de gènere, sostenibilitat i accessibilitat de la propostes.
5. Idoneïtat de les fonts en què es basarà la recerca i en especial l'ús de fonts inèdites.
6. Domini de la llengua catalana parlada i escrita.

Els creadors seleccionats reben una quantitat econòmica, opten a tres residències de treball amb les despeses pagades i compten amb una mentoria individualitzada per part de professionals de prestigi reconegut en l'àmbit d'actuació del projecte.

Requisits per a participar al programa Hivernem

Els creadors interessats han de presentar un projecte d'entre 5-10 pàgines que especifiqui el tema de la recerca, els objectius i les idees a desenvolupar, un esquema detallat del treball, les fonts documentals a emprar, la metodologia i el pla de treball, juntament amb el currículum vitae. Els candidats han d'acreditar experiència laboral i/o artística en l'àmbit cultural. Es valorarà especialment l'experiència en arts escèniques en l'espai públic i la vinculació amb el teixit creatiu de l'àmbit cultural català.

Beneficiaris de les edicions anteriors

Tornar a Hivernem

Cerca al web

×