FiraTàrrega. Teatre al carrer

Suport a la Creació

Suport a la Creació és el programa d'acompanyament i coproducció d'arts de carrer de FiraTàrrega, que s'interessa per les estètiques contemporànies, la hibridació de llenguatges i àmbits artístics i la descoberta de talent. Un espai perquè els creadors experimentin amb nous enfocaments, formats escènics i dramatúrgies de carrer i perquè investiguin en el teatre relacional artista-espectador així com en la participació de públics en els processos creatius.

Els objectius són la producció, l'exhibició i la distribució d'espectacles d'arts de carrer, nodrint el mercat amb peces innovadores i sòlides, i fomentant la seva contractació en l'àmbit nacional i internacional.

Convocatòria i dotació

Anualment s'obre una convocatòria pública, de l'1 de maig al 30 de juny, per seleccionar 5 projectes d'arts de carrer que estiguin en fase de creació i producció. Les companyies interessades han d'acceptar les Condicions de participació que s'estableixen a les Bases de la convocatòria. Cada proposta seleccionada serà dotada amb 10.000€ + IVA.

Resolució

La direcció artística de FiraTàrrega avalua i selecciona els projectes presentats segons els criteris establerts a les bases. La resolució de la convocatòria és inapel·lable. Les propostes seleccionades pactaran un calendari de residències, assajos oberts i formacions (seguiment artístic, seguiment tècnic, assessorament de mercat i d'internacionalització, recerca de coproductors i complicitats...) en funció de les seves necessitats de producció.

Un cop finalitzat el procés de creació, les propostes s'exhibiran en el marc de FiraTàrrega, al mes de setembre.

Cerca al web

×