FiraTàrrega. Teatre al carrer

Suport a la Creació

A través del programa Suport a la Creació, acompanyem processos de creació escènica que tenen un ingredient de recerca i d'innovació, especialment en l'àmbit de les arts de carrer i l'espai públic, i generem totes les relacions possibles entre artistes, professionals, mercat, ciutat i ciutadania.

Anualment fem una selecció de projectes i acordem un pla de residències que integra el corpus de coproduccions de FiraTàrrega. La nostra estructura logística, tècnica i promocional es posa al servei dels creadors, que fan una estada de treball a Tàrrega per donar forma i recorregut als seus espectacles i que es visualitza a través d'un programa d'assajos oberts a la ciutadania.

Tipologies de projectes

Els projectes presentats s'han d'ajustar a alguna d'aquestes modalitats:

  • Planter. Companyies que presenten la seva primera peça al mercat. Projectes que requereixen residència artística i assaig a l'espai públic.
  • Marges. Companyies amb trajectòria que ja tenen peces al mercat. Projectes que requereixen residència artística i assaig a l'espai públic.
  • Brot. Projectes que estan completant el procés de producció i necessiten fer un assaig in situ a la ciutat.
  • Guaret. Propostes que escapen de la lògica de la immediatesa i que inclouen processos d'investigació, reflexió i assaig. L'estrena es fa dins la programació de FiraTàrrega en el segon any de desenvolupament.

Propostes de participació

Les companyies interessades a presentar la seva candidatura han d'emplenar el formulari d'inscripció entre l'1 de juliol i el 15 de setembre, acceptant les condicions específiques del programa Suport a la Creació. Es valorarà positivament que els projectes tinguin en compte la sostenibilitat ambiental i l'accessibilitat. En cas que sigui seleccionat, es coordinarà la residència de manera conjunta amb la companyia. A partir del 1r de desembre, FiraTàrrega comunicarà als interessats si han estat o no seleccionats.

Històric de companyies seleccionades

Abast Elàstic, Aina Tur, Amantis, Àngel Duran, Animal Religion, Antonio Zúñiga & Melina Pereyra, Artistas Salchichas, Big Bouncers, Becki Parker & Vero Cendoya, Berubé, Laliberté & Roland, Carla Farreny, Carla Rovira, Cia. 104º, Cia. Hotel iocandi, Cia. Ignífuga, Cia. Maduixa, Cia. Moveo, Cia. Pagans, Cia. Pau Palaus, Cia. Vero Cendoya, Col·lectiu Desasosiego, Col·lectiu Que No Salga De Aquí, D'Jade, Deirdre Griffin, Deshakers, Diana Coca, Diana Gadish, Eléctrico 28, Emília Gargot, Enmedio y Andrea Paz, Ferida, Ferran Orobitg, Ferroluar, Foradelugar, Fundación Agrupación Colectiva, Glòria Ribera, Grandia, Martorell i Vilajoana, Haa Collective, Hans Down Circus, Harinera, Hermanas Picohueso, Holoqué, Hortzmuga Teatroa & Deabru Beltzak, Insectotròpics, Hui Basa, Insectotròpics, Íntims Produccions, Joan Català, John Fisherman, Júlia Farrero, Kamchàtka, Kernel Dance Theatre, La Industrial Teatrera, La Licuadora, La Veronal, LAminimAL, Lali Álvarez, Leire Mesa Les Cícliques, Les Impuxibles, Los Galindos, Macarena Recuerda Shepherd, Magí Serra i Anamaria Klajnšček, Mambo Project, Maria Palma, Métrica bárbara, Miquel Barcelona, Mumusic Circus, MVM Produccions, Nuyan Works, Obskené, Pamela Montenegro, Paral·lel Ensamble, Patricia Habchy Co., Planeta 15, Projecte Ingenu, Proyecto Resonantes, Quim Bigas, Rauxa, Rawscenography, Roberto G. Alonso, Roger Bernat/FFF, Rúbrica Teatre, Rui Paixão, Sienta la Cabeza, Silere, Sound de Secà, TeatrodeCerca, Tombs Creatius, Valeria Píriz,

Cerca al web

×