FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Instal·lació infantil lúdica i d'experimentació sensorial. Un espai de joc destinat a la mainada de 0 a 4 anys que té el so i la música com a protagonistes principals. Diversos instruments musicals instal·lats en estructures de fusta permeten als infants manipular i interpretar d'una forma fàcil i natural. L'objectiu és que juguin amb el so, toquin instruments i s'apropin al llenguatge musical, fent allò que el cos els demana, per crear autèntiques obres d'art expressives i comunicant el que no podrien dir amb paraules.

Fitxa artística

Idea i creació: Àlex Rigol

Web

lamaleta.cat

Actuacions
  • Dia 08: 11:00; 18:00
  • Dia 09: 11:00; 18:00
  • Dia 10: 11:00; 18:00
Espai
Ondara Park

Gènere
Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Infantil
Observacions
Horaris de la instal·lació: matí d'11h a 13h // tarda de 18h a 20:30h. Públic recomanat de 0 a 4 anys. Producció adscrita a la FINESTRA FAMILIAR, programa d’internacionalització d’espectacles familiars catalans. Iniciativa conjunta de FiraTàrrega i La Mostra d’Igualada – Fira de Teatre Infantil i Juvenil, amb la complicitat de l’associació Teatre per a Tots els Públics.
Estrena
No
Idioma
No text

Localització de l'espai

Cerca al web

×