FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

L'espectacle és a punt de començar. Tot ha d'estar net i polit abans que arribin els artistes. La clown Cristina Solé (que ha col·laborat amb Los 2 Play, Circus Klezmer i Circo Imperfecto) torna als escenaris amb el seu primer solo, una comèdia en clau de clown i teatre gestual per a tots els públics que posarà a prova la paciència de l'espectador més impertorbable.

Fitxa artística

Creació i interpretació: Cristina Solé Assessorament artístic: Jordi Magdaleno Direcció: Miner Montell Producció: Quim Aragó Vestuari: Roser Soler Distribució: Agnès Forn

Per saber-ne més

* Article: Slapstick Knows No Gender
* Vídeo: Actuació del clown Slava

Actuacions
  • Dia 09: 12:00; 17:30
Espai
Pl. Major
Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Observacions
Producció adscrita a la FINESTRA FAMILIAR, programa d’internacionalització d’espectacles familiars catalans. Iniciativa conjunta de FiraTàrrega i La Mostra d’Igualada – Fira de Teatre Infantil i Juvenil, amb la complicitat de l’associació Teatre per a Tots els Públics.
Estrena
Idioma
No text
Durada
30'

Localització de l'espai

Cerca al web

×