FiraTàrrega. Teatre al carrer
Circuit Nòmada Pro

El Circuit Nòmada també és Pro

Et presentem dues accions PRO per complir amb la missió de FiraTàrrega com a mercat estratègic i entitat facilitadora de trobada professional:

1.- SEIENTS PER A PROFESSIONALS A CADA PARADA

Cada actuació té unes places gratuïtes que els equipaments còmplices posen a disposició dels professionals.

Per reservar plaça només cal indicar-ho en aquest formulari.

Aquí hi ha tota la informació, amb la programació i el dossier professional complet.

Si vols assistir a alguna representació que encara no és al formulari, envia'ns un email a pro@firatarrega.com i et posarem a la llista!

Tota la informació i contactes de les companyies està disponible a FiraTàrregaPro. Si encara no ets membre de la Plataforma PRO de FiraTàrrega subscriu-te aquí.

Si vols estar informat al moment uneix-te al de Telegram de FiraTàrregaPro

2.- POP-UP-PRO: LES TROBADES PROFESSIONALS PRESENCIALS

A7 parades del Circuit Nòmada, FiraTàrregaPro Catalan Arts proposa 7 trobades professionals presencials.

Els pop-up volen reunir els agents del sector, tractar temes d'intercanvi artístic i de debat que interessen la professió dels diversos sectors i territoris.

Si vols participar en alguna, contacta amb pro(ELIMINAR)@firatarrega.com

PROPERES TROBADES

  • 16 setembre 2021 - Umore Azoka (Leioa) - Programaciones y circuitos de artes de calle - Coorganitzat amb Umore Azoka - Feria de Artistas Callejeros de Leioa.

JORNADES ANTERIORS

  • 17 de juliol 2021 - Biblioteca de la Bisbal de l'Empordà - Col·loqui : Circ contemporani a Catalunya: estat general i espais de programació - Organitza Fira de Circ de La Bisbal d'Emporta. Col·labora: Circuit Nòmada 2021 FiraTàrrega 
  • 2 juliol 2021 - Festival Circpicat  a Alpicat - Col·loqui: Programar a poblacions petites o com convertir la perifèria en centre - Coorganitzat amb Circpicat i Ajuntament d'Alpicat. Amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Ilerdencs - Diputació de Lleida.
  • 26 juny 2021 - Cabaret Delicatessen al Poble Vell de Corbera d'Ebre - Una experiència de cultura a les Terres de l'Ebre, per parlar de la creació artística a l'entorn rural - Coorganitzat amb nilak.
  • 10 maig 2021  Teatre L'Artesà del Prat de Llobregat - Taula rodona "Camins Vius": col·laboració entre Creació i Educació - Coorganitzat amb Teatre L'Artesà i l'Ajuntament del Prat de Llobregat.
  • 22 abril 2021 - Teatro Circo Price i Caixafòrum (Madrid) -  "Encuentro Confluencias" - Coorganitzat amb MADFeria, feria de las artes escénicas de Madrid i Fundació "la Caixa", amb la col·laboració de Teatro Circo Price.
  • 16 abril 2021 - Dansa València (València) - Imaginar un corredor Mediterrani, que puga ser una xarxa de col·laboració i un circuit per a espectacles. 1a sessió de treball - Coorganitzat amb Dansa València i Institut Valencià de Cultura.
  • 12 març 2021 - Jornada inaugural a Tàrrega - "Treballar en xarxa".

Cerca al web

×