FiraTàrrega. Teatre al carrer
Activitats Professionals

Programa d'activitats 9 i 10 setembre 2020

La Llotja en Línia arrenca la seva primera jornada d'activitats professionals els dies 9 i 10 de Setembre. Les sessions seran obertes a tots els acreditats, fins exhaurir l'aforament virtual.

Descarrega el programa definitiu, AQUÍ

El detall de les sessions i les companyies participants es troben a l'agenda d'Activitats Professional a La Llotja en Línia (accés exclusiu professionals acreditats)

  • PITCHINGS de projectes en procés de creació: 5 sessions de pitchings, segons mercats i idiomes. Cada companyia seleccionada farà una breu introducció del seu projecte que es complementarà amb comentaris i preguntes formulades per un panell d'experts del sector. Al finalitzar la sessió, les companyies participants i els professionals inscrits a la sessió podran tenir una trobada per conèixer-se i seguir la relació. 
  • SPEAKERS CORNER: 50 entitats presentaran les seves idees i projectes (un festival, un espectacle, un centre formatiu o una aplicació). 5 sessions amb 10 presentacions en petites càpsules, segons mercats i idiomes. Un espai per a descobrir novetats, idees originals i deixar-se sorprendre.
  • 2 CONVERSES OBERTES: El dimecres dia 9 Ferran López (director de Teknecultura) i Lau Delgado (director executiu de FiraTàrrega) debatran sobre sobre les possibilitats que ofereix una bona gestió de dades en l'àmbit de les arts escèniques. El dijous dia 10 Fernando Pérez (director d'Azkuna Zentroa), Rodrigo Cuevas (agitador folclòric) i Anna Giribet Argilès (directora artística de FiraTàrrega) parlaran de manera molt informal sobre (In)Comunicació(n): la transmissió intergeneracional de coneixement, la comunicació entre territoris i entre el propi sector escènic.
  • PRESENTACIÓ DEL CIRCUIT NÒMADA I EL PROJECTE HIVERNEM: Coneix les propostes que FiraTàrrega té preparades per a la temporada 2020-2021 de la mà de la direcció artística de la Fira
  • TOUR TARREGA: Acabarem les jornades amb un passeig molt especial per la ciutat que enguany no podrà celebrar el 40 aniversari de la seva Fira de Teatre als carrers i places, però que espera acollir tothom del 9 al 12 de setembre de 2021.

Cerca al web

×