FiraTàrrega. Teatre al carrer
Activitats Professionals

9 i 10 de setembre 2020

La Llotja en Línia arrenca la seva primera jornada d'activitats professionals els dies 9 i 10 de Setembre. Les sessions seran obertes a tots els acreditats, fins exhaurir l'aforament virtual.

En breu tindrem el programa definitiu. Mentrestant, aquí et presentem algunes de les propostes que hi podràs trobar:

  • PITCHINGS de projectes en procés de creació: entre els 9 i 10 de setembre es faran 6 sessions de pitchings, segons mercats i idiomes. Cada companyia seleccionada farà una breu introducció del seu projecte que es complementarà amb comentaris i preguntes formulades per un panell d'experts del sector. Al finalitzar la sessió, les companyies participants i els professionals inscrits a la sessió podran tenir una trobada per conèixer-se i seguir la relació. Si vols presentar un projecte en procés de creació, tens temps per inscriure't fins el 7 d'Agost de 2020, prèvia acreditació.
  • SPEAKERS CORNER: una tarima virtual on poder presentar idees i projectes (un festival, un espectacle, un centre formatiu o una aplicació). Un espai per a descobrir novetats, idees originals i deixar-se sorprendre. Les sessions consistiran en petites càpsules on cada "Speaker" podrà presentar com millor consideri el seu projecte. Ja sigui interpretant, narrant o bé posant en pràctica. Nosaltres us fem un racó i vosaltres hi poseu la veu. Si vols ser un "Speaker", acredita't i inscriu-te abans del 7 d'Agost de 2020. El teu projecte entrarà a formar part del procés de selecció.
  • PRESENTACIÓ DEL PROJECTE HIVERNEM I EL CIRCUIT NÒMADA: Coneix les propostes que FiraTàrrega té preparades per a la temporada 2020-2021.
  • CADAVER EXQUISIT: L'últim dia de la trobada us proposarem una activitat lúdica. Us pregarem que activeu les càmeres i micròfons dels vostres dispositius i us recordarem que les captures de pantalla son permeses i recomanades. Estareu a punt d'iniciar un viatge per múltiples funcions en curs. Un tast aleatori de cullerades breus que acabarà creant un cadàver exquisit de múltiples fragments. Què en sortirà? Només l'algoritme ho sap...


I abans de la trobada del 9 i 10 de setembre activarem la comunitat pro:

  • BLIND DATES: Fins a la trobada virtual del setembre la comunitat pro anirà creixent i s'espera la inscripció de molts perfils professionals. La Fira buscarà entre les persones inscrites aquelles que tinguin interessos comuns i es comunicarà amb elles per presentar-les. A partir d'aquí, vosaltres decidiu si us poseu en contacte i comenceu una relació professional. Per poder participar d'aquesta activitat, caldrà que registreu el vostre projecte al catàleg abans del 20 d'agost.
  • LA SELECCIÓ DELS PRESCRIPTORS: diferents agents del sector presenten un itinerari dinàmic de professionals, projectes i activitats d'interès a la secció "Univers" de la plataforma; FiraTàrrega us proposa la seva "Selecció" temàtica de projectes. Estigueu atents a aquests itineraris.

Cerca al web

×