FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sol·licitud d'acreditació professional

L’acreditació inclou

² Les habitacions són limitades i es donen per estricte ordre de recepció de les reserves, fins a l'ocupació completa dels hotels.

Observacions importants

Si us plau, ompliu el màxim de camps possibles. Els camps marcats amb vermell corresponen a les dades que apareixeran al Manual Professional. Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.

Últim dia d'acreditació: 4 SETEMBRE 2017 | 12.00h. pm UTC (totes les entitats acreditades a data 23 d’agost s’inclouran al Manual Professional).

IMPORTANT: FiraTàrrega acredita entitats. La inscripció és completa en dues parts. En aquest formulari inicial només heu d'indicar el nom del del representat de l'entitat. Els noms de la resta d'inscrits de l'acreditació els incloureu a la segona part de l'acreditació.

Els membres de les següents associacions amb convenis amb FiraTàrrega tenen descompte en l'acreditació indicant l'entitat i el número de soci: AADPC, ADGAE, APCC, APGCC, CIRCOSTRADA, COFAE, ESCENA GALEGA, KACU MENSI, PAC i TTP

Dades inicials d'acreditació

¹ Si voleu que el vostre telèfon mòbil aparegui al Manual Professional, marqueu la caixa d'autorització. Si no ho autoritzeu el número només l'usarà FiraTàrrega per contactar-vos en cas de necessitat o per comunicar-vos informacions del vostre interès. Si no voleu rebre cap mena d'informació al telèfon mòbil deixeu aquest apartat en blanc.

http://
http://
@
Fotografia

FiraTàrrega us recomana publicar una fotografia del representant de l'entitat al llistat de professionals acreditats. Adjunta’ns la foto mida carnet en format .jpg i bona resolució.

També la podeu enviar a pro(ELIMINAR)@firatarrega.com

Si ens vau facilitar una fotografia en alguna edició anterior i no ens indiqueu el contrari, utilitzarem la mateixa per al Manual d'aquest any.

AVÍS LEGAL - Les dades recollides en aquest formulari seran tractades segons la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Cerca al web

×