FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sol·licitud d'acreditació professional

L’acreditació inclou

² Les habitacions són limitades i es donen per estricte ordre de recepció de les reserves, fins a l'ocupació completa dels hotels.

Observacions importants

Si us plau, ompliu el màxim de camps possibles. Els camps marcats en vermell corresponen a les dades que apareixeran a les llistes de professionals​. Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.

Últim dia d'acreditació: 3 SETEMBRE 2018 | 12.00h. pm UTC.

IMPORTANT: FiraTàrrega acredita entitats. La inscripció es completa en dues parts. En aquest formulari inicial només heu d'indicar el nom de la persona de contacte de l'entitat. Els noms de les persones inscrites en l'acreditació els incloureu a la segona part de l'acreditació.

Els membres de les següents associacions amb convenis amb FiraTàrrega tenen descompte en l'acreditació indicant l'entitat i el número de soci: AADPC, ADGAE, APCC, APCCV, APGCC, CIRCOSTRADA, COFAE,  KACU MENSI, PAC, TEATRES EN XARXA, TTP i XARXA ALCOVER.

Dades inicials d'acreditació

Persona de contacte

(Indiqueu aquí el nom i email de la persona que gestionarà el procés d’acreditació en nom de l’entitat)

ATENCIÓ: recorda que has d’omplir UN ÚNIC FORMULARI PER ENTITAT. Els noms de les persones a acreditar s’inclouen a la segona part de l’acreditació.

Entitat

http://
http://
@

Important: Segons el que disposen el Reglament UE 2016/679 de 27/04/2016 de Tractament de Dades Personals (RGPD) i la Llei Orgànica 15/1999 de 13/12/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) és imprescindible que accepteu el tractament de les vostres dades perquè aquesta reserva es pugui tramitar. (En asterisc els dos camps obligatoris). Informació detallada aquí

Cerca al web

×