FiraTàrrega. Teatre al carrer
Projecte

Comparteix un projecte amb la comunitat professional

La Llotja en Línia acollirà la proposta artística que hi vulguis presentar. Ja sigui un espectacle, un festival, una eina, un servei...l'acreditació permet inscriure un treball per professional que formarà part del Catàleg de Projectes. Una manera de donar-se a conèixer i crear lligams amb altres professionals facilitant l'encontre.

Un cop formalitzada l'acreditació, cada entitat podrà inscriure un únic projecte. Si encara no ho has fet, acredita't.

I si tens un projectes al catàleg, per què no presentar-lo a les activitats professionals?

Et proposem dues activitats on poder presentar a tota la comunitat pro el projecte que hagis inscrit. Les presentacions es faran els dies el 9 i 10 de Setembre 2020, en els marc de les jornades professionals de La Llotja en Línia.

  • PITCHINGS de projectes en procés de creació: Se seleccionaran fins a 30  projectes d'arts de carrer o espai no convencional de qualsevol especialitat de les arts escèniques, en procés de creació, a la recerca de suport en mercats catalans, espanyols i internacionals. Si vols presentar un projecte en procés de creació, tens temps per inscriure't fins el 7 d'Agost de 2020, prèvia acreditació. El teu projecte entrarà a formar part del procés de selecció.
  • SPEAKERS CORNER: La Llotja en Línia crea una tarima on tothom pot presentar idees i projectes, artístics o professionals (espectacle en gira, un festival, una aplicació, una convocatòria...). Un espai per a descobrir novetats, idees originals i deixar-se sorprendre. Si vols ser un "Speaker", acredita't i inscriu-te abans del 7 d'Agost de 2020. El teu projecte entrarà a formar part del procés de selecció.

D'entre totes les propostes inscrites, a mitjans d'agost FiraTàrrega publicarà a l'agenda d'activitats professionals la selecció de projectes que faran la seva presentació a la trobada professional en línia dels dies 9 i 10 de setembre.

Cerca al web

×