FiraTàrrega. Teatre al carrer
Projecte

Comparteix un projecte amb la comunitat professional

La Llotja en Línia acull la proposta artística que hi vulguis presentar. Ja sigui un espectacle, un festival, una eina, un servei... L'acreditació permet a cada entitat inscriure un treball que s'inclourà al Catàleg de Projectes. Una manera de donar-se a conèixer i crear lligams amb altres professionals, facilitant l'encontre.

Un cop formalitzada l'acreditació, cada entitat pot inscriure un únic projecte. Si encara no ho has fet, acredita't i publica el teu.

LES JORNADES PROFESSIONALS

FiraTàrrega organitza 2 dies d'activitats professionals, els dies el 9 i 10 de Setembre 2020.

  • 5 sessions de PITCHINGS en línia

25 companyies presenten el seu projecte en procés de creació davant d'un panell d'experts i dels professionals acreditats que s'inscriguin a cada sessió.

  • 5 sessions de SPEAKERS CORNER en línia

50 companyies  explicaran, mostraran o posaran en pràctica el seu projecte per a tots els participants que s'inscriguin a les sessions. Una tarima virtual on es donarà veu a espectacles que busquen circuit o projectes no artístics (esdeveniment, activitat, producte o servei).

El termini per optar a fer pitchings i speakers corner ja s'ha tancat.

Ara està obert el termini per inscriure's a les sessions. A través de l'apartat d'Activitats Professionals de La Llotja en Línia (per a professionals amb acreditació).

GUIA PRÀCTICA D'ÚS DE LA LLOTJA EN LÍNIA

Cerca al web

×