FiraTàrrega. Teatre al carrer

Formar part de la Comunitat PRO

Amb la subscripció PRO entreu a formar part d'una comunitat dinàmica en línia dissenyada per a donar servei permanent i global, i us dóna accés a participar de totes les activitats de La Llotja en Línia i del Circuit Nòmada d'exhibició.

La subscripció dóna dret als següents serveis:

Presència de l'entitat i els seus projectes

La subscripció implica la incorporació de professionals individuals o d'entitats (que englobin fins a 4 persones) al Directori de Professionals. Cada organització subscrita pot inscriure un projecte al Catàleg de Projectes. Aquesta informació és modificable i actualitzable.

Jornades professionals

Trimestralment s'organitzen jornades digitals internacionals de professionals de les arts escèniques, que inclouen presentacions de projectes, trobades personals i activitats de coneixement i reflexió, mitjançant la utilització de la nova web PRO de la Fira i d'eines de videoconferència, encontre i documentació digital.


Circuit Nòmada 2021

Circuit d'exhibició de propostes artístiques amb el segell FiraTàrrega que es durà a terme els tres primers trimestres de 2021 i es nodrirà d'una programació d'espectacles que s'acompanyarà d'activitats de trobada professional i de dinamització del mercat. Més informació.

Associacions amb conveni: AADPC, ADGAE, APCC, APGCC, ISACS (ie), OUTDOOR ARTS UK, PAC, PATEA, Teatres en Xarxa, TTP, WITHOUT WALLS (uk), XARXA ALCOVER.

FiraTàrrega és Mercat Estratègic de Catalunya membre de: Plataforma Arts de Carrer (PAC), Circostrada, COFAE, IN SITU.

Cerca al web

×