FiraTàrrega. Teatre al carrer

Acreditació Professional 2020

Amb l'acreditació PRO entreu a formar part d'una comunitat dinàmica en línia dissenyada per a donar servei permanent i global, i us dóna accés a participar de totes les activitats de La Llotja en Línia i del Circuit Nòmada d'exhibició.

L'acreeditació tindrà validesa fins a l'estiu de 2021 amb els següents privilegis:

Presència de l'entitat i els seus projectes

L'acreditació implica la incorporació de professionals individualls o d'entitats (que englobin fins a 4 persones) al Directori de Professionals. Cada organització subscrita pot inscriure un projecte al Catàleg de Projectes. Aquesta informació és modificable i actualitzable.

Jornades professionals

Trimestralment s'organitzen jornades digitals internacionals de professionals de les arts escèniques, que inclouen presentacions de projectes, trobades personals i activitats de coneixement i reflexió, mitjançant la utilització de la nova web PRO de la Fira i d'eines de videoconferència, encontre i documentació digital.


Circuit Nòmada 2021

Circuit d'exhibició de propostes artístiques amb el segell FiraTàrrega que es durà a terme els tres primers trimestres de 2021 i es nodrirà d'una programació d'espectacles que s'acompanyarà d'activitats de trobada professional i de dinamització del mercat. Més informació.

Quotes d'acreditació especials:

  • Acreditació única per a entitats (1 a 4 persones): 50 € (IVA 21% inclòs)
  • Acreditació única per a persones individuals: 15 € (IVA 21% inclòs)

Descomptes per a membres d'aquestes associacions amb conveni: AADPC, ADGAE, APCC, APGCC, ISACS (ie), OUTDOOR ARTS UK, PAC, PATEA, TTP, WITHOUT WALLS (uk), XARXA ALCOVER.

Gratuïtes per als membres de la Plataforma Arts de Carrer (PAC), Circostrada, COFAE, IN SITU, Teatres en Xarxa i Mercats Estratègics de Catalunya.

Cerca al web

×