FiraTàrrega. Teatre al carrer

Programa oficial

Itineraris

Compromís

Assumim la perspectiva que, en termes de gènere i justícia social, creiem que s'ha d'abordar en una programació artística: gènere, memòria històrica, memòria col·lectiva, llibertat d’expressió, creativitat...

Humor

Propostes per a la distensió muscular i anímica.

Identitat

Al s. XXI les identitats són múltiples, compartides, no excloents. No podem continuar pensant en una sola cultura hegemònica perfectament distingible. Aquesta programació vol reflectir la inclusió, la diversitat i la democràcia cultural.

Itinerari La Soll

L'associació targarina La Soll (lasoll.cat) fa una proposta alternativa per generar esperit crític i contribuir al debat.

Itinerari TR3SC

El Club TR3SC (tresc.cat) de prescripció cultural proposa un recorregut d'experiències amb el públic, vinculat a algun tipus de participació i interacció amb els espectadors.

Públic familiar

Espectacles per gaudir en família.

Públic jove

Peces per a sentir-se jove.

Reflexió

Les arts escèniques, com la vida mateixa, necessiten ser pensades, teoritzades, compartides. Peces que són sensibles a temàtiques que ens interessen per a l'espai públic i també per a un futur endreçat de la comunitat.

Territori

La diversitat de les històries culturals dels territoris ens ajuden a combatre l'homogeneïtzació que ens està imposant la globalització. Ens referim a minories, perifèria, ciutat, comunitat, tradicions, cultura rural...

Destaquem

Cerca al web

×