FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Un nen fa un viatge imaginari cap a una nova vida. Porta un regal a les mans. Adormit, somia amb les rialles, amb les veus de la seva família, amb la seva festa d'aniversari. Hi ha una explosió, crits, pànic, absència. El nen es desperta sol. No hi ha res al seu voltant, només el regal que, tot d’una, s'escapa, desplegant un llaç vermell. El nen corre darrere seu, donant lloc a un recorregut per la ciutat. Espectacle deambulatori amb un titella gegant, objectes animats i escenografies en evolució.

Fitxa artística

COORDINACIÓ Benoît Mousserion TÈCNIC LLUMS Mathieu Marquis o Erwan Créhin TÈCNIC SO Laurent Savatier TÈCNIC PIROTÈCNIA Adrien Toulouse INTÈRPRET MUSICAL Laurent Savatier ANIMACIÓ MO Anne Marquis (operadora de grua), Virginie Dumeix (bust i pelvis), Maïa Frey (cap ), François Martin (braç dret), Jean-Noël Prosper (braç esquerre), Johan Pirès (cama dreta), Laurent Boulé (cama esquerra) OBJECTES D'ANIMACIÓ Yorrick Tabuteau, Cédric Lusseau, Bérangère Pajaud, Ludivine Rémy, Sébastien Guillet.

Web

www.cie-lhommedebout.fr

Actuacions
  • Dia 08: 22:00
  • Dia 09: 22:00
Espai
Itinerant - Pl. del Carme
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Benoît Mousserion
Observacions
Sortida: Pl. del Carme. Espectacle amb pirotècnia | Salida: Pl. del Carme. Espectáculo con pirotecnia | Departure: Pl. del Carme. Show with pyrotechnics #GranFormat #Orfenesa #Passejar #Superació #Titelles
Estrena
Idioma
No text
Durada
65'

Localització de l'espai

Cerca al web

×