FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle audiovisual concebut com una gran metàfora d’agermanament entre les Terres de Ponent i les Terres de l'Ebre, dos territoris amb personalitat pròpia que, com si fossin planetes germans, ballen al voltant d’un mateix sol. L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida interpreta en directe la suite “Els Planetes” de Gustav Holst, en la versió reduïda de Jordi Roure. Simultàniament, a través de la imatge generativa en temps real, Alba G. Corral crea un poema simfònic-visual, una coreografia de paisatges abstractes i evocadors, inspirats en aquest agermanament.

Fitxa artística

DIRECCIÓ MUSICAL Alfons Reverté Casas, director titular i artístic de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida CREACIÓ I EXECUCIÓ IMATGE GENERATIVA Alba G. Corral. Espectacle coproduït amb el suport del programa Territori Creatiu de FiraTàrrega.

Web

https://blog.albagcorral.com | www.ojc.cat

Actuacions
  • Dia 09: 20:00 (assaig obert)
  • Dia 10: 21:00
Espai
Pl. Major
Gènere
Música
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Alba G. Corral i Alfons Reverté Casas
Observacions
La sessió del dissabte 9 a partir de les 20h és un Assaig Obert amb públic. Això vol dir que no es farà l'espectacle sencer d'una tirada sinó que es poden produir aturades, repetició de passatges... a criteri del director i la seva durada es pot estendre molt més enllà de 60' | La sesión del sábado 9 a partir de las 20h es un Ensayo Abierto y su duración puede extenderse más allá de 60' | The session on Saturday 9th from 20:00h is an Open Rehearsal and its duration can be extended beyond 60'. #Agermanament #CodiGeneratiu #Perifèria #TerresDeL'Ebre #TerresDePonent
Estrena
Idioma
No text
Durada
60'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×