FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

La història s’explica sovint a base de conquestes i matances. L’espècie humana és capaç de cometre les pitjors atrocitats. Primera peça de carrer de Farrés Brothers, dirigida per Marta Sitjà, que aborda la història de la humanitat des de l’humor, l’única arma que pot canviar alguna cosa.

Fitxa artística

DRAMATÚRGIA Jordi Palet INTERPRETACIÓ Alba Valldaura, Jordi Farrés, Pep Farrés MÚSICA Jordi Riera ESCENOGRAFIA Alfred Casas TÈCNIC Roger Oriol PRODUCCIÓ Sylvie Lorente ADMINISTRACIÓ Maite Velazquez. Amb la complicitat de l'Ajuntament de Figueres, Ajuntament de Tarragona, Convent de les Arts d’Alcover, Festival Ciclop, Festival Esbaiola’t, Festival Grec, Festival Kaldearte i Terrassa Arts Escèniques. Espectacle coproduït amb el suport del programa Territori Creatiu de FiraTàrrega.

Web

www.farresbrothers.com

Actuacions
  • Dia 08: 12:30 (Cat), 18:00 (Cat)
  • Dia 09: 12:30 (Cast), 18:00 (Cast)
  • Dia 10: 12:30 (Cat), 18:00 (Cat)
Espai
Espai Reguer
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Marta Sitjà
Observacions
#Arqueologia #Clown #Substrats
Estrena
No
Idioma
Segons sessió
Durada
50'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×