FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Un grup d’espectadors participa i juga, fent una deambulació a l’aire lliure i construint una instal·lació plàstica i sonora. Una artesania escènica del moviment i de la manipulació d’objectes. Un diàleg entre l’home i la matèria. Un treball col·laboratiu convertit en una mena de ritual ancestral.

Fitxa artística

INTERPRETACIÓ Joan Català ASSESSORAMENT DRAMATÚRGIC I ACTORAL David Climent ESPAI ESCÈNIC Joan Català ESPAI SONOR Joan Cot DISSENY VESTUARI Belén Eleonori, Joan Català AGRAÏMENTS Ivan Tomasevic, Matteo Frau, Rubén Martinez, Claudio Stellato, Quim Bigas, Belen Eleonori AMB EL SUPORT DE Circuswerkplaats- Theater op the Markt, Suport a la Creació FiraTàrrega, El Canal-Salt, ICEC - Generalitat de Catalunya, Escena Poble Nou, Les Ateliers Frappaz, l'Usine - Centre national des Arts de rue. COL·LABORADORS L'Animal a l'esquena, Artesorio 147, Cultura Mataró - Can Gassol, Ajuntament de Cardedeu - Inspirant Cultura, Convent de les Arts - Alcover, La Peixera - Cardedeu PRODUCCIÓ I DISTRIBUCIÓ Agnés Forn i Ute Classen. Amb la complicitat de l'Ajuntament de Cardedeu – Inspirant Cultura, Convent de les Arts d’Alcover, El Canal - Centre d'Arts Escèniques Salt/Girona, Festival Escena Poblenou, Festival Èxit - L’Usine, Festival Grec, Festival Itineràncies, Festival Kaldearte, Festival MIM, La Mostra Igualada, Teatre Municipal de Girona i Theatre Op de Markt. Espectacle coproduït amb el suport del programa Territori Creatiu de FiraTàrrega.

Web

https://www.joancatala.pro

Actuacions
  • Dia 07: 19:00
  • Dia 08: 18:00
  • Dia 09: 12:00, 18:00
Espai
St. Eloi - Pg. Simó Canet
Gènere
Circ
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Director
Joan Català
Observacions
Accés pel Pg. de Simó Canet. L'espectacle requereix participació activa del públic | Acceso por el Pg. de Simó Canet. El espectáculo requiere participación activa del público | Access through Pg. de Simó Canet. The show requires active audience participation. #Duresa #Ferro #Itinerància #Lleugeresa #Participació #PúblicActiu #Sonoritat
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
45'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×