FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Acció performativa de dansa i moviment que se centra en la cultura de la reivindicació i la cossifica en una posició física concreta, amb les mans amunt. Des d'una visió sociològica, aquesta recerca artística se situa en el context dels esdeveniments mundials recents i posa en valor la cultura de la protesta no-constructiva. Una forma propícia perquè arreli l'anarquia. Per visibilitzar la distància entre compromís i rendició, entre reconciliació i resistència. La tesi és que no hi ha una única veritat ni una única resposta. Agniete Lisickinaite ens convida a fer un recorregut reivindicatiu, tot aixecant les mans, per comprovar-ho.

Fitxa artística

IDEA, COREOGRAFIA I INTERPRETACIÓ Agnietė Lisičkinaitė DRAMATÚRGIA Bush Hartsorn VÍDEO Odeta Riškutė VESTUARI Morta Nakaitė MÚSICA Jokūbas Tulaba DISSENY LLUMS Povilas Laurinaitis PRODUCCIÓ Domantė Tirilytė | Be Company. Project funded by Lithuania culture council and Lithuania dance information center.

Web

www.bekompanijos.lt

Actuacions
  • Dia 08: 12:00, 17:00
  • Dia 09: 19:00
Espai
Itinerant - Vestíbul Teatre Ateneu
Gènere
Performance/Dansa
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Agniete Lisickinaite
Observacions
Punt de trobada: Vestíbul del Teatre Ateneu. L'espectacle requereix la participació activa de tot el públic. Peça no accessible amb cadira de rodes. | Punto de encuentro: Vestíbulo del Teatre Ateneu. El espectáculo requiere la participación activa de todo el público. No accesible con silla de ruedas. | Meeting point: Vestibule of the Teatre Ateneu. The show requires the active participation of the entire audience. Not wheelchair accessible. #Passejar #Protesta #Recorregut #Sociologia #VeuJove #PúblicActiu
Estrena
Idioma
No text
Durada
40'
País
Lituània

Localització de l'espai

Cerca al web

×