FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Tens inquietuds transcendentals, transgèniques o transhumanes que no pots compartir ni amb les teves amistats, ni amb la teva psicòloga ni amb el teu gos? Nosaltres també. La fi del monopoli sacramental, l'epidèmia d'estrès i el lliure mercat de creences ens fan sentir buides o potser massa plenes. En aquesta proposta transdisciplinària i participativa, ens trobem al voltant d'una taula per intentar trobar respostes a aquests nosequès que què sé jo. Així que, si l'ànima et pica, t’hi esperem. I no et preocupis, perquè aquí tothom busca respostes.

Fitxa artística

CREACIÓ I INTERPRETACIÓ Dolça Alcanyís i Macias, Victoria Bilbao Santos i Aram Pou Clavell MIRADA CÒMPLICE David Climent ESCENOGRAFIA I ESPAI SONOR Cia. Atzucac DISSENY I CONFECCIÓ VESTUARI Atena Pou Clavell i Cia. Atzucac VEU EN OFF Eva Grabuleda del Castillo PRODUCCIÓ Maria Izcara Moratonas COMUNICACIÓ Marina Altimira Homet i Adrià Lidon Baulida DISTRIBUCIÓ Laura Pujol Rabassed DISSENY GRÀFIC Abril Mañé Ferré FOTOGRAFIA Roger Font Sales POEMA TAULA Cèlia Sànchez-Mústich CANÇÓ DE PANDERO amb versos del Carlos Terrón COPRODUCCIÓ Espectacle coproduït amb el suport del programa Territori Creatiu de FiraTàrrega AMB EL SUPORT DE Festival Z, El Canal, Teatre Nu, Escena Poblenou, Centre Cívic Can Felipa, Girona Kreas, Ajuntament de Girona, Teatre Municipal de Girona, Espai Nyam Nyam i Generalitat de Catalunya AGRAÏMENTS Eva Grabuleda, Irene Caro, Azucena Momo, M. Mercè Rovira i Pau Mercader

Web

www.ciaatzucac.cat

Actuacions
  • Dia 08: 11:00 (Cat)
  • Dia 09: 11:00 (Cat)
  • Dia 10: 11:00 (Cast), 18:00 (Cat)
Espai
Escola d'Art Ondara
Gènere
Teatre
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
majors de 12 anys
Director
Dolça Alcanyís, Aram Pou i Victoria Bilbao
Observacions
Espai no accessible amb cadira de rodes | Espacio no accesible en silla de ruedas | Venue not accessible by wheelchair. #Humor #NovesCreences #Participació #VeuJove
Estrena
Idioma
Segons sessió
Durada
75'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×