FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle de circ i teatre físic contemporani, basat en una estructura escenogràfica minimalista, canviant i giratòria inspirada en la idea de «casa». La casa com a símbol del jo. I un espai que dona peu a ser un altre i passar a l'altre. Els dos intèrprets de Mutabilia són el singular i el plural. Tots dos són l'un i l'altre alhora. Llum i ombra. Com una imatge arrossegada sobre el paper fotogràfic dels dies, que busca l'alquímia imaginària de la unitat de les coses.

Fitxa artística

CONCEPTE I DIRECCIÓ Julieta Aurora Santos INTÈRPRETS Carlos Campos i Fábio Constantino BANDA SONORA Tiago Inuit ESCENOGRAFIA Luís Santos i Teatro do Mar VESTUARI I ATREZZO Adriana Freitas TÈCNICA Luís J. Mosteias i Luís Santos DIRECCIÓ FINANCERA I GESTIÓ Sónia Custódio DIRECCIÓ DE PRODUCCIÓ Frederico Salvador PRODUCCIÓ Roberta Marques GESTIÓ DE GIRA INTERNACIONAL Jaume Nieto / Imagin.art.

Web

https://imagin.art/ca/mutabilia/

Actuacions
  • Dia 08: 21:00
  • Dia 09: 21:00
Espai
Espai Reguer
Gènere
Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
majors de 12 anys
Director
Julieta Aurora Santos
Observacions
#Aïllament #EspaiPrivat #EspaiPúblic #InconscientCol·lectiu #Inestabilitat #Llibertat
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
40'

Localització de l'espai

Cerca al web

×