FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

El juliol de 1936, coincidint amb l’aixecament colpista contra la República que va donar pas a la guerra civil, la troupe de 50 artistes del Circ Anastasini que havia arribat a Lodosa (Navarra) va desaparèixer sense deixar rastre. Diuen que alguns van ser afusellats i que la resta van ser obligats a entretenir la tropa. Mitjançant el llenguatge dels objectes, la narradora Olvido Flores conta una història de bellesa amarga, poesia, circ i guerra, dins d’una caravana habilitada per acollir una vintena d’espectadors i que vol ser un homenatge a la memòria i al teatre ambulant.

Fitxa artística

IDEA ORIGINAL, CREACIÓ I INTERPRETACIÓ Estefanía de Paz Asín DIRECCIÓ, GUIÓ I DRAMATÚRGIA Estefanía de Paz Asín FOTOGRAFIA Kiko Ortega Lafuente MÚSICA I ESPAI SONOR Gorka Pastor Yerro VESTUARI Edurne Ibáñez Huarte MAQUILLATGE Arantza Otel Valverde IL·LUMINACIÓ Mikel Navascués Allué VÍDEO Jesús Iriarte Salinas PRODUCCIÓ Estefanía de Paz Asín, Iraia Sanz Urtasun AJUDANT DE DIRECCIÓ ARTÍSTICA Ariadne Iribarren Irigoyen DISSENY GRÀFIC minimizán ASTRONAUTA Raúl Zabalza Milagros ADEQUACIÓ DEL VEHICLE Leo camper + D RETOLACIÓ Inniauto CONTACTE I DISTRIBUCIÓ Belén Álvarez · Quiero teatro

Web

www.quieroteatro.com

Actuacions
  • Dia 08: 11:00, 11:45, 13:30, 18:45, 19:45, 20:30
  • Dia 09: 11:30, 12:15, 13:30, 18:45, 19:45, 20:30
  • Dia 10: 11:00, 11:45, 13:30, 18:45, 19:45, 20:30
Espai
Espai Reguer
Gènere
Teatre
Preu entrada
5 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Director
Estefanía de Paz Asín
Observacions
Espai no accessible amb cadira de rodes | Espacio no accesible en silla de ruedas | Venue not accessible by wheelchair. #Guerra #Memòria #Objectes #TeatreAmbulant
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
20'
Comunitat
Navarra

Localització de l'espai

Cerca al web

×