FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle que combina teatre, música i dansa per homenatjar l’art del transformisme i algunes de les travestis més cèlebres de la nostra cultura. Una alterficció sobre el transvestisme que reivindica l’art i la cultura travesti i la figura de transformistes i imitadors d’estrelles amb una llarga tradició a casa nostra al llarg de tot el segle XX i fins als nostres dies.

Fitxa artística

IDEA ORIGINAL Roberto G. Alonso DRAMATÚRGIA Josep Maria Miró DIRECCIÓ ESCÈNICA Josep Maria Miró i Roberto G. Alonso AJUDANT DE DIRECCIÓ Marta Fernández Martí DIRECCIÓ MUSICAL Jordi Cornudella INTÈRPRETS Roberto G. Alonso i Jordi Cornudella ESCENOGRAFIA Albert Pascual VESTUARI Albert Pascual i Roberto G. Alonso DISSENY IL·LUMINACIÓ Ganecha Gil DISSENY ESPAI SONOR Arnau Grande FOTOGRAFIA May Zircus VÍDEO Roger Vila PRODUCCIÓ Cia. Roberto G. Alonso PRODUCCIÓ EXECUTIVA Joan Solé i Gemma Ros COMUNICACIÓ Marta Fernández Martí COPRODUCCIÓ Festival Grec, FiraTàrrega, Fundació JoanBrossa, Observatori Europeu de Memòries (EUROM) AGRAÏMENTS La Model, Sala Parés, Sergio Fuentes, Ajuntament de Centelles. Espectacle coproduït amb el suport del programa Territori Creatiu de FiraTàrrega

Web

https://ciarobertogalonso.com/

Actuacions
  • Dia 07: 20:00
  • Dia 08: 20:00
Espai
Teatre Ateneu - Borges
Gènere
Teatre
Preu entrada
18 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Josep Maria Miró i Roberto G. Alonso
Observacions
#Drag #Identitat #Queer #Revista
Estrena
Idioma
Cat
Durada
90'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×