FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

La Júlia creu que té una vida monòtona i això la porta a inventar situacions i mentides que desesperen el seu marit... Uns lladres, un robatori, corredisses, entrebancs... faran que, entre veritats i mentides, se les hagi d'empescar totes per intentar salvar la nit de Nadal. Perquè, com diu la dita, és més boig aquell que no vol veure la realitat que no pas aquell que només juga amb la imaginació.

Fitxa artística

INTÈRPRETS Albert Giralt Montañà, Marta Jodar Ferrer, Montse Mas Camprubí, Carles Gutiérrez Burniol, Dolors Garzón López, Lídia Mallofré Cordero, Jaume Carné Coll, Anna Selga Jorba, Ramir Lanau Salinas, Fina Torrescassana Sangrà

Web

www.ciaparanys.com

Actuacions
  • Dia 10: 20:00
Espai
Poli. Municipal - Cajamar
Gènere
Teatre
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Josep M. Martínez Giralt
Observacions
Espectacle guanyador del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Tàrrega | Espectáculo ganador del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Tàrrega | Winner show of the Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Tàrrega
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
90'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×