FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

L’espectacle és un moment de trobada transgeneracional. Un lloc per compartir una experiència a través dels llenguatges circenses de l'equilibri, la confiança i l’humor. Les escenes se succeeixen, es transformen i es traslladen gràcies a la participació del públic. Un punt de vista diferent per a cada espectador basat en la seva llibertat o en la seva responsabilitat d'elecció, segons com es miri. Com pedres en un penya-segat que prenen forma a força de cops. Mimetitzant-nos, fins i tot qui no és de pedra. Espectacle especialment recomanat per a espectadors a partir de 70 anys.

Fitxa artística

AUTORIA Francesca Lissia i Celso Pereira DIRECCIÓ Francesca Lissia, Celso Pereira i Jose Luis Redondo INTÈRPRETS Celso Pereira Arizaga: acròbata portor, malabarista, Francesca Lissia: acròbata àgil i Jose Luis Redondo: pallasso, equilibrista CREACIÓ SONORA Fratziscu Medda “Arrogalla” COL·LABORACIONS ARTÍSTIQUES Florent Bergal, Sergi Parés, Bet Garrell, Laura Pazzola, Roberto Magro i Federico Carta VESTUARI Olga Arizaga ESCENOGRAFIA Companyia de Circ "eia" CONSTRUCTOR ESCENOGRAFIA Joan Soler DISSENY DE LLUM Sarah Sankey FOTOGRAFIES Natacha Elmir PRODUCCIÓ Companyia de Circ "eia" PRODUCCIÓ DE GIRES I DISTRIBUCIÓ Pol Soler COMUNICACIÓ Eva Romero ADMINISTRACIÓ Gloriana Sánchez. Amb la complicitat de Fira del Circ de La Bisbal d’Empordà i Teatre Auditori Llinars del Vallès. Espectacle coproduït amb el suport del programa Territori Creatiu de FiraTàrrega.

Web

www.circoeia.com

Actuacions
  • Dia 07: 19:00
  • Dia 08: 19:00
  • Dia 09: 19:00
Espai
Escola d'Art Ondara
Gènere
Circ
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Jose Luis Redondo, Celso Pereira i Francesca Lissia
Observacions
Espai no accessible amb cadira de rodes | Espacio no accesible en silla de ruedas | Venue not accessible by wheelchair. #Diferència #Equilibri #Humor #Objectes #Participació
Estrena
No
Idioma
Multi
Durada
50'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×