FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

A cavall entre la dansa, el circ i les arts visuals i amb el concurs de 22 cadires, aquest creador txec se submergeix en l'esforç de construcció, desconstrucció i reconstrucció indefinida de l'univers. El resultat és un solo intel·ligent i juganer que, mitjançant l’ús de principis elementals, ens fa preguntar-nos sobre el refinament, la complexitat i la transcendència del nostre món. Una metàfora física on la paciència i l’esforç converteixen els objectes quotidians en peces d'arquitectura sofisticada. Una actuació que estimula la imaginació i ens fa contenir la respiració.

Fitxa artística

CONCEPTE, COREOGRAFIA I INTERPRETACIÓ Viktor Černický DISSENY IL·LUMINACIÓ Zuzana Režná DRAMATÚRGIA Lukáš Karásek PRODUCCIÓ TÈCNICA Drahomír Stulír COPRODUCCIÓ: PONEC – dance venue Premiere: November 11th 2018, PONEC – dance venue EN COL·LABORACIÓ AMB PONEC – dance venue (CZ), BuranTeatr Brno (CZ), CNK Záhrada Banská, Bystrica (SK), Théâtre De L'arsenal Val-de-Reuil (FR), CIRQUEON Praha (CZ), Alfréd ve dvoře Theatre (CZ), Studio Alta and Festival Bazaar (CZ), Pôtoň
Theatre (SK), Festival Kiosk (SK), CSC – Centro per la Scena Contemporanea, Bassano del Grappa (IT) AMB EL SUPORT ECONÒMIC DE Ministry of Culture of the Czech Republic, The City of Prague i The City of Brno.

Actuacions
  • Dia 08: 19:15
  • Dia 09: 19:15
  • Dia 10: 19:15
Espai
St. Eloi - Pg. Simó Canet
Gènere
Dansa/Circ
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Viktor Černický
Observacions
Accés pel | Acceso por | Access via Pg. de Simó Canet. #Equilibris #Filosofia #Joc #Quotidianitat
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
40'

Localització de l'espai

Cerca al web

×