FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Peça de carrer que posa el focus en el cos i el moviment i utilitza els espais de trànsit per destacar la idea de contagi, afectació i transformació. Partint del gest individual, es busca l’abstracció, per tal de veure els espais quotidians des d’una perspectiva diferent. Els gestos i les accions dels transeünts són el material per al joc. L’alteritat entesa com a possibilitat de transformació social.

Fitxa artística

CREACIÓ I INTERPRETACIÓ Mireia de Querol, Anna Rubirola, Cecilia Colacrai, Ursa Sekirnik, Diana Gadish, Ariadna Grau i convidats PRODUCCIÓ Rita Stivala SUPORTS Premi Carlota Soldevila Teatre Lliure, El Graner, La Visiva, ICUB Ajuntament de Barcelona, Departament de Cultura Generalitat de Catalunya. Amb la complicitat d'El Graner, Fàbrica de Creació Fabra i Coats, Festival Figueres es Mou i In Situ – Plataforma europea per a la creació a l’espai públic. Espectacle coproduït amb el suport del programa Territori Creatiu de FiraTàrrega

Web

http://www.bigbouncers.info/

Actuacions
Espai
Inesperat
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Col·lectiu Big Bouncers
Observacions
Peça que el públic pot trobar en diferents indrets de la ciutat sense avís previ | Pieza que el público puede encontrar en diferentes lugares de la ciudad sin previo aviso | Piece that the public can find in different places in the city without prior notice. #Alteritat #Contagi #EspaiPúblic #Participació #Quotidià
Estrena
Idioma
No text
Durada
50'
Comunitat
Catalunya

Cerca al web

×