FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle circense que, amb cinc artistes i cinc llits a escena, proposa un viatge al món dels somnis: del més màgic i oníric fins al desig més soterrat. Una crida a la valentia de lluitar per allò que anhelem. Malabars en alçada, verticals i equilibris sobre mans, màgia, acrobàcia, banquina i equilibrisme acrobàtic. Un gran desplegament de tècnica per evocar la utopia, la por al fracàs, l’autoexigència, la màgia i, sobretot, per reivindicar el somni.

Fitxa artística

INTÈRPRETS Andrea Pérez, Jon Sádaba, Enrique Navarro, Mohamed Keita

Web

https://www.latrocola.com/

Actuacions
  • Dia 09: 22:00
  • Dia 10: 12:00
Espai
Escola Vedruna
Gènere
Circ
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Lucas Escobedo
Observacions
Accés per la porta posterior del pati C/ del Dr. Fleming, 41 | Acceso por la puerta trasera del patio C/ Dr. Fleming, 41 | Access through the back patio door C/ Dr. Fleming, 41 #Desitjos #Èxit #Fracàs #Por #Somnis #Utopies
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
70'
Comunitat
País Valencià

Localització de l'espai

Cerca al web

×