FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Aquesta performance participativa –nascuda arran de la pandèmia i les seves restriccions– proposa a un grup d’espectadors seguir una sèrie d’instruccions de moviment / entrenament per al cos i per al pensament, a través d’uns auriculars, a l'espai públic. Com ens connectem com a individus en un món de fronteres tancades i vulnerabilitats exposades? Què recorda el cos i què oblida? Podem crear nous vincles? Podem sentir la proximitat? Una experiència que et mourà en l'espai entre compartir i experimentar la solitud.

Fitxa artística

CONCEPTE Petra Tejnorová, Tereza Ondrová, Sodja Lotker ASSESSORAMENT DRAMATÚRGIC Sodja Lotker COREOGRAFIA VOCAL Tereza Ondrová, Masako Matsushita, Ingvild Isaksen, Petra Hauerová, Sally E. Dean, Fredrik Petrov, Jonathan Ibsen RECERCA AMB ARTISTES Matthew, Rogers, Helena Arenbergerová, Tomáš Janypka PRODUCCIÓ TÈCNICA Katarína Morávek Ďuricová SUPERVISIÓ DE SO Jan Sedláček DISSENY DE SO Stanislav Abrahám PRODUCCIÓ Temporary Collective / Daniela Řeháková, Júlia Pecková.

Web

www.temporarycollective.cz

Actuacions
  • Dia 08: 17:30
  • Dia 09: 17:00, 19:00
  • Dia 10: 12:00
Espai
Pl. Major
Gènere
Dansa
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
majors de 12 anys
Director
Petra Tejnorová & coll.
Observacions
Espectacle sense seient i que cal seguir amb auriculars. Participació activa de tot el públic | Espectáculo sin asiento y que debe seguirse con auriculares. Participación activa de todo el público | Show without a seat and followed by headphones. Active participation of the entire audience. #Àudio #Cos #Grup #Ment #Participació #PúblicActiu
Estrena
Idioma
Eng
Durada
35'

Localització de l'espai

Cerca al web

×