FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Malgrat l’estereotip de bèstia contundent i agressiva, el rinoceront fuig del perill i no ataca si no és per defensar-se. En el dia a dia, sovint som víctima dels estereotips que, per definició, són reduccionistes i corren el perill de propiciar actes discriminatoris, especialment si parlem de persones. Utilitzant la música com a fil conductor, aquest espectacle posa en dansa 3 rinoceronts afables que inciten el públic a viure i a ballar fins a trencar tots els prejudicis haguts i per haver.

Fitxa artística

PLUJA D'IDEES I GUIÓ Ferran Aixalà, Begonya Ferrer, Albert Garcia, Jordi Gilabert, Nando de Pablo i Ramon Molins COREOGRAFIA En curs DISSENY I PRODUCCIÓ DELS RHINOS Dulcie Best MÚSICA Diversos Autors PRODUCCIÓ Zum-Zum Teatre INTÈPRETS Albert Garcia, Jordi Gilabert, Gisela Guitart, Àngels Ribes i Saray Segura TÈCNIC/REGIDOR Marc Espinosa – Nando de Pablo

Web

www.zumzumteatre.com

Actuacions
  • Dia 08: 22:00 (Cat)
  • Dia 09: 22:00 (Cast)
  • Dia 10: 20:45 (Cat)
Espai
Pl. de les Nacions
Gènere
Dansa/Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Ramon Molins
Observacions
#Ball #Igualtat #Prejudicis
Estrena
Idioma
Segons sessió
Durada
30'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×