FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Espectacle que parteix de la necessitat de l'ésser humà de tornar a l'origen, al cos, quan aquest és al límit de la seva existència i crida per sobreviure. Sonoma conté les partícules del grec soma (“cos”) o del llatí sonum (“so”): cos de so i so del cos. Marcos Morau reprèn les idees essencials de la peça que va crear per al Ballet de Lorraine: "Le Surréalisme au service de la Révolution", a partir de la figura de Buñuel i el seu entorn a la Calanda medieval i al París cosmopolita, entre la disciplina jesuítica i la llibertat surrealista. Perquè Buñuel ja va ser aquí, escoltant com sona l'abisme que s'obre quan és lliure la imaginació humana però l'home no.

Fitxa artística

COREOGRAFIA Marcos Morau en col·laboració amb les intèrprets BALLARINES Lorena Nogal, Marina Rodríguez, Julia Cambra, Ariadna Montfort, Núria Navarra, Àngela Boix, Laia Duran, Anna Hierro, Alba Barral TEXT El Conde de Torrefiel, La Tristura i Carmina S. Belda REPETIDORES Estela Merlos i Alba Barral ASSESSORAMENT DRAMATÚRGIC Roberto Fratini ASSISTENT VOCAL Mònica Almirall DIRECCIÓ TÈCNICA I DISSENY D'IL·LUMINACIÓ Bernat Jansà REGIDOR D'ESCENA, MAQUINÀRIA I EFECTES ESPECIALS David Pascual
DISSENY DE SO Juan Cristóbal Saavedra VEU Maria Pardo ESCENOGRAFIA Bernat Jansà i David Pascual DISSENY DE VESTUARI Silvia Delagneau CONFECCIÓ Mª Carmen Soriano BARRETERIA Nina Pawlowsky MÀSCARES Juan Serrano - Gadget Efectos Especiales
GEGANT Martí Doy ATREZZO Mirko Zeni PRODUCCIÓ I LOGÍSTICA Cristina Goñi Adot DIRECCIÓ DE PRODUCCIÓ Juan Manuel Gil Galindo COPRODUCCIÓ Les Théâtres de la Ville de Luxembourg, Tanz im August/ HAU Hebbel am Ufer, Grec 2020 Festival de Barcelona – Institut de Cultura Ajuntament de Barcelona, Oriente Occidente Dance Festival, Theater Freiburg, Centro de Cultura Contemporánea CondeDuque, Mercat de les Flors, Temporada Alta, Hessisches Staatsballett en el marc de Tanzplattform Rhein-Main, Sadler’s Wells EN COL·LABORACIÓ AMB Graner – Fàbriques de Creació i Teatre L’Artesà. Beneficiari del Projecte de cooperació transfronterer PYRENART, dins del marc del programa Interreg VA Espanya-França-Andorra POCTEFA 2014-2020 - Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) AMB EL SUPORT DE l'INAEM – Ministerio de Cultura y Deporte de España i l'ICEC – Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Web

https://www.laveronal.com/arts

Actuacions
  • Dia 07: 21:30
  • Dia 08: 21:30
Espai
Pl. Major
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Adults
Director
Marcos Morau
Observacions
Aquest espectacle conté un fragment inicial d'àudio en francès. Llum estroboscòpica | Este espectáculo contiene un fragmento inicial de audio en francés. Lámpara estroboscópica | This show contains an opening audio snippet in French. Strobe light. #Buñuel #Canvi #Força #Llibertat #Ritualitat #Superrealisme
Estrena
Idioma
No text
Durada
75'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×