FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Doppelgänger és el vocable alemany que fa referència al doble o duplicat d'una persona. Les accions coreogràfiques d’aquest espectacle es basen en la idea del doble i la transformació del temps i s’adapten a l’arquitectura i al context de l’espai públic. La semblança i la diferència, la pausa i el moviment, allò individual i allò col·lectiu s’emparellen i contrasten en un exercici de moviment a cavall entre el diàleg i el joc de miralls.

Fitxa artística

IDEA I DIRECCIÓ Olatz de Andrés COREOGRAFIA Olatz de Andrés, amb la col·laboració de les intèrprets INTÈRPRETS Pilar Andrés, Natalia G. Muro MIRADA EXTERNA Robert Jackson VESTUARI Olatz de Andrés PRODUCCIÓ I DISTRIBUCIÓ Vanesa Fuentes VÍDEO Beñat Fontaneda, Juan Zubillaga FOTOGRAFIA Jesús Robisco, Etanowski, Andrei Baja, Marian Gerrikabeitia

Web

www.lokke.eus

Actuacions
Espai
Inesperat

Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Olatz de Andrés
Observacions
Peça que el públic pot trobar en diferents indrets de la ciutat sense avís previ | Pieza que el público puede encontrar en diferentes lugares de la ciudad sin previo aviso | Piece that the public can find in different places in the city without prior notice. #Duplicat #Mirall #Temps
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
20'
Comunitat
Euskadi

Cerca al web

×