FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Imagina un diccionari efímer en viu, on el món se sintetitza en un conjunt de definicions que et fan somriure, pensar, dubtar, qüestionar, estimar, commoure i canviar de perspectiva. Eléctrico 28 ens porta un observatori auditiu, ambulant i pop-up regentat per 2 personatges enamorats de la vida quotidiana. Si te’ls trobes, no deixis passar l’ocasió d’escoltar la seva particular versió del món que ens envolta.

Fitxa artística

IDEA Josep Cosials, Claudia Mirambell, Daniela Poch, Jordi Solé i Alina Stockinger

Web

http://www.electrico28.org/

Actuacions
Espai
Inesperat
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Eléctrico 28
Observacions
Peça que el públic pot trobar en diferents indrets de la ciutat sense avís previ | Pieza que el público puede encontrar en diferentes lugares de la ciudad sin previo aviso | Piece that the public can find in different places in the city without prior notice. #Definició #Diccionari #Escoltar #EspaiPúblic
Estrena
Idioma
Segons sessió
Durada
10'
Comunitat
Catalunya

Cerca al web

×