FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Com havia pronosticat la Sibil·la, el dia del judici arriba a Mallorca. Una gran onada ha arrasat l’illa més gran de les Balears. S’ha acabat el paradís a la Terra. Turistes, residents i nadius han desaparegut per sempre. Tots, excepte quatre persones que han sobreviscut al cim més alt, el Puig Major. Allà conviuen i, potser, amb el temps, podran refer una nova Mallorca. Una comèdia apocalíptica i esbojarrada que ens trasllada una pregunta: què faríem si fóssim els únics supervivents de la fi del món?

Fitxa artística

DRAMATÚRGIA Marta Barceló, Sergio Baos, David Mataró INTÈRPRETS Toni Gomila, Lluqui Herrero, Lluís Oliver i Alba Flor IL·LUMINACIÓ I ESPAI SONOR Olivier Auclair ESCENOGRAFIA I VESTUARI Elionor Sintes PRODUCCIÓ Fàtima Riera COMUNICACIÓ Cristina Bugallo DISTRIBUCIÓ Carme Amengual.

Web

https://www.deferro.org/

Actuacions
  • Dia 10: 16:00, 20:00
Espai
Teatre Ateneu - Borges
Gènere
Teatre
Preu entrada
18 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Director
Sergio Baos
Observacions
#Apocalipsi #Humor #Humanitat #Recomençar #Supervivència
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
75'
Comunitat
Illes Balears

Localització de l'espai

Cerca al web

×