FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Que quedarà de nosaltres quan ja no hi siguem? On aniran a parar les nostres coses? Monòleg per a públic adult que fa un recorregut per la vida del protagonista. En escena, un moble a mode de caixa de sorpreses d’on van apareixent objectes, joguines, figures, retrats, el mapa del tresor… Records de tota una vida. Autoficció, arrels, família, vincles, identitat, teatre, música, amor. Un testament vital que ens fa adonar del temps que hem viscut i del temps que ens queda per viure. Que ens convida a afrontar la mort i a estimar la vida.

Fitxa artística

DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ Izaskun Fernàndez, Julian Sáenz López (Cia El Patio), Ramon Molins i Jokin Oregi COMISSARIAT ESCÈNIC Margarida Troguet ESPAI ESCÈNIC Joan Pena, Carles Pijuan i La Baldufa FOTOGRAFIA David Del Val EQUIP DE PRODUCCIÓ Txell Burguès, Pili Espada, Begonya Ferrer i Maria Gallardo INTÈRPRET Ramon Molins AMB EL SUPORT DE l’ICEC COPRODUCCIÓ Fira Mediterrània de Manresa AMB LA COL·LABORACIÓ del Teatre Municipal l’Escorxador de Lleida, Teatre La Unió d’Alpicat i de l’Associació Projecte&Gar del barri de Magraners, Lleida

Web

www.zumzumteatre.com

Actuacions
  • Dia 08: 17:00 (Cat)
  • Dia 09: 11:00 (Cast), 18:00 (Cat)
Espai
Mestre Llobet
Gènere
Teatre
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Izaskun Fernàndez, Julian Sáenz López, Ramon Molins i Jokin Oregi
Observacions
Accés pel | Acceso por | Access via C/ del Mestre Llobet, 34. L'entrada no garanteix el dret a seient | La entrada no garantiza el derecho a asiento | The ticket does not guarantee the right to a seat. #Estimar #Llegat #Orígens #Temps #Vincles
Estrena
No
Idioma
Segons sessió
Durada
55'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×