FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Convocat en un espai natural, el públic participa en un aquelarre tranquil, una trobada ritual on cadascú llegirà un llibre sorprenent i serà conduït a una reflexió sobre els vincles entre la paraula escrita, els rituals de bruixes, la memòria i la intel·ligència vegetal. Una experiència individual i alhora col·lectiva.

Fitxa artística

AUTORIA Cia. Pagans INTERPRETACIÓ Mónica Mar i Núria Clemares DISSENY DEL LLIBRE Let it Press CONSTRUCCIÓ DEL LLIBRE Thomas Roper, Let it Press IL·LUSTRACIONS Alba Marina Rivera ESCRIPTURA DEL LLIBRE Núria Clemares DISSENY DE LLUMS David Bofarull ESPAI SONOR I MÚSICA Rafel Plana ESCENOGRAFIA Thomas Roper DIRECCIÓ TECNOLÒGICA Marc Fernández PROGRAMACIÓ Gabriel Belvedere, Nicolás Saganias i Marc Fernández DIRECCIÓ TÈCNICA Sergio Roca EXECUCIÓ TÈCNICA Guillaume Cayla DISSENY AUDIOVISUALS Marc Fernández DISSENY DE VESTUARI Mónica Mar PRODUCCIÓ Arnau Vinós DISSENY GRÀFIC Manu Croissier FOTOGRAFIA David Perelló VÍDEO Arian Botey DIFUSIÓ Olga Terzidou. Amb la complicitat d'El Garitu, Festival Grec, Festival de Llegendes de Catalunya, Festival Sismògraf, Festivales de los Castillos, Fira Mediterrània, Plataforma Arts de Carrer i Teatre Tantarantana. Espectacle coproduït amb el suport del programa Territori Creatiu de FiraTàrrega

Web

http://ciapagans.cat/

Actuacions
  • Dia 07: 20:30 (Cat), 22:15 (Cat)
  • Dia 08: 20:30 (Cast), 22:15 (Cast)
  • Dia 09: 20:30 (Eng), 22:15 (Eng)
  • Dia 10: 20:30 (Cat), 22:15 (Cat)
Espai
La Figuerosa
Gènere
Teatre
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
majors de 12 anys
Director
Núria Clemares
Observacions
Aquest espectacle té lloc fora de la ciutat. Punt de sortida BUS: Pl. de Rafael de Casanova. Màxima puntualitat. La durada inclou el viatge d'anada i tornada i l'espectacle. Cal dur bon calçat i ulleres de lectura aquelles persones que les necessitin. Participació activa de tot el públic. No apte per a persones amb la mobilitat reduïda | Este espectáculo tiene lugar fuera de la ciudad. Punto de salida BUS: Pl. de Rafael de Casanova. Máxima puntualidad. La duración incluye el viaje de ida y vuelta y el espectáculo. Es necesario llevar buen calzado y gafas de lectura aquellas personas que las necesiten. Participación activa de todo el público. No apto para personas con movilidad reducida | This show takes place outside the city. BUS departure point: Pl. Rafael de Casanova. Maximum punctuality. The duration includes the go and back trip and the show. Good shoes and reading glasses. Active participation of the entire public. Not suitable for people with reduced mobility. #Bruixes #Experiència #Lectura #PúblicActiu #Tecnologia
Estrena
Idioma
Segons sessió
Durada
100'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×