FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Instal·lació de set màquines recreatives molt especials on els espectadors juguen lliurement. Cada una d’elles està customitzada al voltant d’una obra o del context vital de Federico García Lorca: La grúa de Bernarda Alba, Bolas de sangre, Yerma La nuit, Amor de Don Perlimplín con Belisa en su futbolín, Así que pasen 5 euros, Las Sin Sombrero i Cadaquès Invaders. Des d’una mirada sense cap tipus de prejudici, la proposta desnaturalitza la forma i l’estructura del consum cultural i reflexiona sobre la mercantilització del llegat artístic amb humor, crítica i poesia.

Fitxa artística

DIRECCIÓ Alex Peña DRAMATÚRGIA Alex Peña ESCENOGRAFIA Pablo Pujol, Sergio Bellido, Pedro Delgado, Daniel Carrasco TÈCNIC IL·LUMINACIÓ Pablo Pujol DISSENY DE VESTUARI Isabel Arias ESPAI SONOR Pablo Peña, Darío del Moral MÚSICA I VEUS Alicia Acuña, The Gardener/Stay P MSRT, Daniel Alonso, Rocío Márquez, Fiera, Laura García-Lorca, Yunke Junk Preachers AUDIOVISUAL Los voluble DISTRIBUCIÓ Elena Carrascal - Impulso * Distribución

Web

https://noquedandemonios.com/

Actuacions
  • Dia 08: 21:00
  • Dia 09: 21:00
Espai
Espai Reguer
Gènere
Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
majors de 12 anys
Director
Alex Peña sobre l'obra de Federico García Lorca
Observacions
Instal·lació de recorregut lliure, activa durant 150' (fins a les 23:30h) | Instalación de recorrido libre, activa durante 150' (hasta las 23:30h) | Installation active for 150' (until 23:30h). #Consum #Joc #Lorca #Recontextualització
Estrena
No
Idioma
No text
Comunitat
Andalucía

Localització de l'espai

Cerca al web

×