FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Passejada immersiva que convida el públic a formar part d’un ramat humà i a deambular proveït d’un esquellot electrònic, en una cerimònia sonora que propicia diverses coreografies i constel·lacions humanes. Un espai de diàleg que confronta l'animalitat amb l'ésser humà i que, a través del moviment, la música i el circ vol fer aflorar les connexions artístiques que ens uneixen.

Fitxa artística

AUTORS I INTÈRPRETS Moon Ribas i Quim Girón MÚSICA Joan Cot Ros ENGINYER ALTAVEUS Jose Luis Salmerón VESTUARI Adriana Parra COPRODUCTORS Fira Mediterranea de Manresa, Sismograf Olot i Suport a la Creació FiraTàrrega PRODUCCIÓ Animal Religion, amb el suport de l'ICEC Generalitat de Catalunya PRODUCCIÓ ADMINISTRATIVA Elclimamola. Amb la complicitat de l'Ajuntament de Tarragona, El Born Centre de Cultura i Memòria, Festival Grec, Festival Sismògraf i Fira Mediterrània. Espectacle coproduït amb el suport del programa Territori Creatiu de FiraTàrrega.

Actuacions
  • Dia 07: 17:30
  • Dia 08: 10:30, 19:30
  • Dia 09: 10:30, 19:30
  • Dia 10: 18:00
Espai
St. Eloi - Pg. Simó Canet
Gènere
Circ
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Director
Moon Ribas i Quim Girón
Observacions
Accés pel Pg. de Simó Canet. El públic ha de caminar i forma part activa de la peça | Acceso por el Pg. de Simó Canet. El público debe caminar y forma parte activa de la pieza. El espectáculo contiene un audio en catalán. Se proporcionará traducción al castellano | Access through Pg. de Simó Canet. The audience has to walk and is an active part of the piece. The show contains an audio in Catalan. English translation will be provided. #Caminar #ConsciènciaCol·lectiva #Gregarisme #Passejar #PúblicActiu #Transhumància
Estrena
No
Idioma
Cat
Durada
60'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×