FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Duet que eleva l’acrobàcia a una nova dimensió, interactuant amb l'entorn urbà de manera acrobàtica/teatral i compartint situacions quotidianes amb els espectadors/seguidors. El carrer esdevé un escenari que té les façanes com a fons, les llambordes com a pista de ball i les botzines dels cotxes com a paisatge sonor. Un enfocament estimulant que qüestiona les convencions, on cada actuació esdevé única i on el públic és conduït a exercitar la seva creativitat.

Fitxa artística

DIRECCIÓ I INTERPRETACIÓ Ward Mortier, Thomas Decaesstecker ASSESSORAMENT DRAMATÚRGIC Craig Weston MIRADA EXTERNA Sander De Cuyper AMB EL SUPORT DE Vlaamse Gemeenschap COPRODUCCIÓ Miramiro PARTNERS Circuscentrum, Centre des Arts scéniques, Centre des Arts de la Rue, Latitude 50, Circusplaneet, Circus in beweging, Ell Circo d'ell Fuego.

Web

www.be-flat.be

Actuacions
  • Dia 08: 12:30
  • Dia 09: 12:30
  • Dia 10: 12:30
Espai
Itinerant - Guixanet
Gènere
Circ
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Be Flat
Observacions
Punt de Sortida: Guixanet (C/ del Mestre Martí, 19). L'espectacle requereix la participació activa de tot el públic. No recomanat a persones amb la mobilitat reduïda | Punto de Salida: Guixanet (C/ del Mestre Martí, 19). El espectáculo requiere la participación activa de todo el público. No recomendado a personas con movilidad reducida | Departure point: Guixanet (C/ del Mestre Martí, 19). The show requires the active participation of the entire audience. Not recommended for people with reduced mobility #Acrobàcia #Humor #Parkour #Participació #Passejar #PúblicActiu
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
60'

Localització de l'espai

Cerca al web

×