FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Encara que no la consumim directament, estem imbuïts de cultura popular. Ens relacionem, estimem i mirem com si visquéssim dins d’un videoclip. Però, què podem fer per canviar les coses que no ens pertanyen, que no es corresponen amb la nostra realitat, que se’ns imposen? Podem rebentar-les des de dins? Podem ser més Madonna que la mateixa Madonna? Aquest concert desbocat cau en mans del públic i acaba convertit en un gran karaoke popular, on et debatràs entre cantar i escoltar, entre ser vist i desaparèixer.

Fitxa artística

CREACIÓ Anto Rodríguez, en col·laboració amb Óscar Bueno INTÈRPRETS Anto Rodríguez, Óscar Bueno EDICIÓ VÍDEO Óscar Bueno VESTUARI Anto Rodríguez PRODUCCIÓ Los Veranos de la Villa, Madrid, 2018

Web

www.antorodriguez.com

Actuacions
  • Dia 08: 23:00
  • Dia 09: 23:00
Espai
Pl. de les Nacions
Gènere
Teatre
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Anto Rodríguez
Observacions
L'espectacle requereix participació activa del públic | El espectáculo requiere participación activa del público | The show requires active audience participation. #Karaoke #Participació #PúblicActiu #Videoclips
Estrena
No
Idioma
Cast
Durada
150'
Comunitat
Comunidad de Madrid

Localització de l'espai

Cerca al web

×