FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

És al carrer i en contacte directe amb el públic on el corègraf Milan Emmanuel troba l'essència i la inspiració del seu art. Produeix espectacles a la cruïlla de les arts urbanes i contemporànies i supervisa projectes orientats a la professionalització de ballarins de hip-hop i artistes de circ a Bèlgica i al continent africà. En aquesta peça, nascuda arran d’un workshop de hip-hop realizat al Marroc, parteix de les experiències vitals dels ballarins: l’orgull sobre els seus orígens i la seva cultura i l’obertura al món, les seves alegries, les seves dificultats, les seves penes i també les seves esperances. Mons passats, presents i futurs, una imaginació alegre i poderosa. Fraternitat universal.

Fitxa artística

ADMINISTRACIÓ I COMUNICACIÓ Chloé Dumeusois COMUNICACIÓ I DIFUSIÓ Clarisse Castry

Web

https://www.nowayback.pro/

Actuacions
  • Dia 08: 19:30
  • Dia 09: 12:00, 19:30
Espai
Pl. de les Nacions
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Milan Emmanuel
Observacions
#ArtsUrbanes #Hip-hop #Identitat #Nord-sud
Estrena
Idioma
No text
Durada
45'

Localització de l'espai

Cerca al web

×