FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Peça de dansa contemporània interpretada per dos ballarins que recorren els diferents estadis del cicle de la vida, en què qualsevol persona s’hi pot sentir identificada. Utilitzant ingredients de diferents estils de dansa, del teatre físic i la performance, es caracteritza per un to jocós i divertit que contrasta amb la intensitat d’un moviment que vol reflectir el trànsit de l’ésser humà més enllà de nàixer, créixer, reproduir-se i morir.

Fitxa artística

DIRECCIÓ, COREOGRAFIA I INTERPRETACIÓ Sabino Barbieri, Núria Argilés DRAMATÚRGIA Sabino Barbieri COMPOSICIÓ MUSICAL I EDICIÓ Leonardo Carletti, Davide Ballanti FOTOGRAFIA Claudio Nannetti, Gino Rosa VESTUARI Maria Vittoria Pelizzoni COPRODUCCIÓ Artemis Danza

Actuacions
  • Dia 08: 12:00, 21:00
  • Dia 09: 13:00, 21:00
  • Dia 10: 12:00, 18:30
Espai
Pl. de les Nacions
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Sabino Barbieri, Núria Argilés
Observacions
#Etapes #Moviment #Trànsit #VeuJove #Vida
Estrena
Idioma
No text
Durada
25'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×