FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Guillem Albà retorna a les seves arrels i al seu univers visual, a través dels titelles i la comicitat. Un viatge des de la comèdia a la poesia, amb les mans com a punt de partida. Una part del cos que ens retorna allò tangible, quotidià i artesanal i ens reconnecta amb la comunitat. Mans que han creat els estris que utilitzem. Que expliquen les històries que ens uneixen. Que desencadenen la bellesa més sublim i les més terribles atrocitats. Una experiència d’humor i emoció per recordar la importància d'allò humà, senzill i compartit.

Fitxa artística

DIRECCIÓ I INTERPRETACIÓ Guillem Albà CREACIÓ I DRAMATÚRGIA Joan Arqué, Sergio Martínez, Guillem Albà MÚSICA Pep Pascual AJUDANT DE DIRECCIÓ Sergio Martínez ASSESSORIA EN MANIPUILACIÓ Zero En Conducta VISIÓ EXTERNA Carla Tovías CONSTRUCCIÓ L’Estaquirot Teatre i Alfred Casas VESTUARI Nídia Tusal DIRECCIÓ TÈCNICA Oriol Ibáñez AJUDANT DE PRODUCCIÓ Anna Castañé DISTRIBUCIÓ Marta Riera DIRECCIÓ DE PRODUCCIÓ I MANAGEMENT Blai Rodríguez

Web

www.GuillemAlba.com

Actuacions
  • Dia 08: 18:30, 20:00, 23:00
  • Dia 09: 18:00, 19:30, 22:00
Espai
Pl. dels Comediants
Gènere
Teatre
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Director
Guillem Albà
Observacions
L'entrada no garanteix el dret a seient | La entrada no garantiza el derecho a asiento | Ticket does not guarantee the right to a seat. #Comunitat #Humor #Mans #Titelles
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
25'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×