FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

A partir del ‘Preludi a la migdiada del faune’ de Nijinski, la peça és un trànsit per la interespècie, construït des de la dansa espanyola però qüestionant les formes clàssiques, donant cabuda a un llenguatge híbrid i travessat transversalment pel cos. Més enllà del personatge mitològic, que durant la migdiada fantasieja amb les nimfes, el faune és representat com una condició biològica que té a veure amb la hibridació, amb la construcció d’una identitat entre el que és humà i el que és animal, entre el fet real i el fet imaginari. La peça està dividida en 4 parts ―folk, bolero, dansa estilitzada i flamenco― i el públic transita per diferents escenaris conduït per l’intèrpret.

Fitxa artística

DIRECCIÓ I COREOGRAFIA Bruno Ramri COREOGRAFIA I INTERPRETACIÓ Pol Jiménez COMPOSICIÓ I COLLAGE MUSICAL Jaume Clotet IL·LUMINACIÓ Lucas Tornero DISSENY DE VESTUARI Maria Monseny CONFECCIÓ Brodats Paquita ESPAI ESCÈNIC Bruno Ramri i Maria Monseny DISSENY GRÀFIC Sergi Mayench DISTRIBUCIÓ I MANAGEMENT Patty Maestre MASTERITZACIÓ Gerard Porqueres PRODUCCIÓ I COPRODUCCIÓ Pol Jiménez, Obrador d’arrel de Fira Mediterrània de Manresa i Beca de la Generalitat de Catalunya ESPAIS DE CREACIÓ Centre Cívic de la Barceloneta, La Tacones i la Capitana AGRAÏMENTS Montse Colomé, Guillem Jiménez, Fernando López, Meritxell Martín i Esbart Sant Martí de Barcelona

Web

http://www.poljimenez.com

Actuacions
  • Dia 08: 18:00
  • Dia 09: 18:00
Espai
St. Eloi - Pl. de la Bassa - C/ Amics de l'Arbre
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Bruno Ramri
Observacions
Accés per | Acceso por | Acces via C/ dels Amics de l'Arbre. #Cos #Hibridació #Identitat #Mitologia
Estrena
No
Idioma
No text
Durada
55'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×