FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Un personatge inquietant a la ratlla de la bogeria busca un principi de certesa en un món que es deforma i ens convida a qüestionar el nostre concepte de realitat en un joc de miralls on tot és, o no és, el que sembla. En aquesta recerca delirant apareixen personatges sorgits d’universos dispars, integrants d’un deliri col·lectiu de solituds compartides. Circ, teatre, moviment, música i poesia visual al servei d’una dramatúrgia gairebé cinematogràfica que, a través de l’absurd i el drama, trenca el marc d'allò possible.

Fitxa artística

DRAMATÚRGIA, DIRECCIÓ Pau Portabella AJUDANT DE DIRECCIÓ Anna Pascual ARTISTES/CREADORES EN ESCENA Endika Salazar - Malabars/manipulació d'objectes/moviment; Nacho Flores - Equilibris/manipulació d'objectes/poesia visual; Julie Bergez - Contorsió/ acrodansa/moviment; Pau Portabella - Equilibris/portes/manipulació d'objectes/moviment COMPOSICIÓ MUSICAL, DISSENY SONOR I INTERPRETACIÓ Ildefons Alsonso DISSENY DE LLUMS I REGIDORIA GENERAL Joan Lavandeira DISSENY/CONSTRUCCIÓ ESCENOGRAFIA Impulsos.cia i Elsa Pitseleh DISSENY I CONFECCIÓ VESTUARI Elsa Pitseleh CÒMPLICES ARTÍSTICS Pablo Ibarluzea - Interpretació textos Pau; Jordi Aspa - Interpretació textos Pau i Nacho, joc actoral; Fernanda Orazi - Interpetació textos Pau; Pere Vilaplana - acompanyament moviment Pau

Web

https://pauportabella.com/es/

Actuacions
  • Dia 08: 19:00
  • Dia 09: 11:00
Espai
Escola Vedruna
Gènere
Circ
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Director
Pau Portabella
Observacions
Accés per la porta posterior del pati C/ del Dr. Fleming, 41 | Acceso por la puerta trasera del patio C/ Dr. Fleming, 41 | Access through the back patio door C/ Dr. Fleming, 41 #Absurd #Atemporalitat #Humor #JocDeMiralls
Estrena
Idioma
Multi
Durada
75'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×