FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

En una societat d’alt risc, les persones sembla que ja no ens tenim confiança. Però en el si d’una festa impera el sentiment de pertinença a un col·lectiu efímer. Tothom espera passar-ho bé. A partir del seu llibre homònim, Oriol Sauleda fa de mestre de cerimònies d’aquesta festa de la paraula, la música i la dansa esdevinguda espectacle, on es convoca el públic a deixar-se anar en un trànsit reparador a ritme de techno, salsa, psytrance, bossanova o swing. Una patxanga? Un guateque? Potser només un pretext per no oblidar que aquí hem vingut a viure.

Fitxa artística

DRAMATÚRGIA Basada en un llibre de poemes homònim d'Oriol Sauleda MIRADA EXTERNA Montse Colomé MÚSICA Sergi Ruiz LLUMS Sílvia Valls INTÈRPRETS Oriol Sauleda, Anna Vilamú, Montse Colomé IMPULSAT PER Andreu Gomila AGRAÏMENTS a Jordi Vidal i a totes les cuques de llum que ens acompanyen.

Actuacions
  • Dia 08: 13:00, 22:00
  • Dia 09: 11:00
Espai
Poli. Municipal - Cajamar
Gènere
Teatre
Preu entrada
15 EUR Compra entrades
Públic recomanat
majors de 12 anys
Director
Montse Colomé
Observacions
Espectacle sense seient. Participació activa del públic | Espectáculo sin asiento. Participación activa del público | Show without a seat. Active participation of the audience. #Ball #Col·lectiu #Cerimònia #Festa #Música #Participació #PúblicActiu #VeuJove
Estrena
Idioma
Cat
Durada
80'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×