FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

Un mòbil gegant penja al mig del carrer i ens convida a contemplar com els peixos neden al cel. Amb 50 metres d'alçada, aquesta estructura cinètica impressionant transforma el paisatge urbà amb el seu moviment suau i crea un pretext d'alegria i reflexió a l'espai públic. Al costat de la instal·lació, els espectadors de totes les edats poden construir el seu petit mòbil per endur-se un record de l'experiència a casa o compartir-ne imatges, vídeos i pensaments a la plataforma en línia fishzine.co.uk. (Instal·lació activa fins a les 18h)

Fitxa artística

PRODUCCIÓ Katie Keeler CAP DE PRODUCCIÓ Fiona Rourke EQUIP DE PRODUCCIÓ The Rotherham Creative Producers: Ace Smith, Mitchell Nuttall, Maltiti Musah-Razak, Eleanor Beever, Christopher Badger EQIP DE GIRA: Irene Urrutia, Jocelyn Mills i Jay Kerry. PROJECTE FINANÇAT PER Rotherham Council for Children’s Capital of Culture AMB EL SUPORT DE South Yorkshire Mayoral Combined Authority i l'European Development Fund de la Unió Europea COPRODUCCIÓ FiraTàrrega.

Web

https://kaleider.com/

Actuacions
  • Dia 08: 13:00
  • Dia 09: 11:00, 11:00 (taller), 16:30 (taller)
  • Dia 10: 11:00, 11:00 (taller), 16:30 (taller)
Espai
Espai Reguer
Gènere
Instal·lació
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
Seth Honnor
Estrena
Idioma
No text

Localització de l'espai

Cerca al web

×