FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Notificada l’autoritat competent, els participants són convocats a un acte de reivindicació que consisteix a fer una dormida col·lectiva. Per reclamar el dret a ser improductius. Per reivindicar el poder curatiu del son. Per compartir somnis. Perquè, donada la situació de perill extrem, cal fer-se el mort. Perquè, com que ja no és possible pagar un sostre on poder descansar, toca dormir a la intempèrie. Per deixar de ser actors d’aquest drama i reclamar el dret a ser simples espectadors. Perquè dormir és la vaga més antiga. Per reclamar el dret a dormir, que és com acaba a diari el drama de viure. I perquè despertar és, cada dia i invariablement, una merda.

Fitxa artística

|| AQUESTA PROPOSTA TÉ LLOC LA NIT DE DIVENDRES A DISSABTE || VETLLADORS: Núria Martínez Vernis i Oriol Sauleda DRAMATURGS: Pedro Granero i Roberto Fratini MÚSIC: Joan Solé COORDINACIÓ: Helena Febrés AGRAÏMENTS: Mutte Associació Cultural Amb la complicitat del Centro de Cultura Contemporánea Conde Duque AMB EL SUPORT DE: Suport a la Creació FiraTàrrega

Web

www.rogerbernat.info

Actuacions
  • Dia 10: 01:00
Espai
St. Eloi - Pg Simó Canet

Gènere
Art Acció
Preu entrada
10 EUR Compra entrades
Públic recomanat
Adults
Director
Roger Bernat / FFF
Observacions
Aquesta proposta té lloc la nit de divendres a dissabte. Els dormifestants amb entrada tenen dret a un llit de campanya. Cal portar-se coixí i manta. Les persones que no tinguin entrada poden sumar-se a la dormifestació amb tenda de campanya o fer bivac. Accés pel Pg. de Simó Canet | Los espectadores con entrada tienen derecho a un camastro de campaña. Hay que traer almohada y manta. Las personas sin entrada pueden sumarse a la dormifestación con tienda de campaña o hacer vivac. Acceso por el Pg. de Simó Canet | Spectators with ticket are entitled to a campaign bed. You need to bring a pillow and blanket. People who do not have a ticket can join by bringing a tent or making a bivouac. Access by Pg. de Simó Canet. LA LLOTJA ESTAND 44
Estrena
Idioma
Cat
Durada
480'
Comunitat
Catalunya

Localització de l'espai

Cerca al web

×