FiraTàrrega. Teatre al carrer

Sinopsi

Notificada l’autoritat competent, els participants són convocats a un acte de reivindicació que consisteix a fer una dormida col·lectiva. Per reclamar el dret a ser improductius. Per reivindicar el poder curatiu del son. Per compartir somnis. Perquè, donada la situació de perill extrem, cal fer-se el mort. Perquè, com que ja no és possible pagar un sostre on poder descansar, toca dormir a la intempèrie. Per deixar de ser actors d’aquest drama i reclamar el dret a ser simples espectadors. Perquè dormir és la vaga més antiga. Per reclamar el dret a dormir, que és com acaba a diari el drama de viure. I perquè despertar és, cada dia i invariablement, una merda. Agombolaran els nostres somnis els poetes Oriol Sauleda, Núria Martínez Vernis i altres artistes convidats.

Fitxa artística

POETES: Núria Martínez Vernis i Oriol Sauleda DRAMATURGS: Pedro Granero i Roberto Fratini MÚSIC: Joan Solé COORDINACIÓ: Helena Febrés AMB EL SUPORT DE: Suport a la Creació FiraTàrrega (L) Suport Creació

Web

www.rogerbernat.info

Actuacions
Espai
St. Eloi - Pg Simó Canet

Gènere
Art Acció
Públic recomanat
Adults
Director
Roger Bernat / FFF
Observacions
Els dormifestants s’han de dur pijama, manta, coixí i ossos de peluix. En cas que s’ocupin tots els llits disposats per a l’ocasió, seran benvinguts tendes de campanya, matalassos o llits de càmping o sacs de dormir per fer bivac, segons les possibilitats de cadascú.
Estrena
Idioma
Cat
Durada
480'
Comunitat
Catalunya
País
Espanya

Localització de l'espai

Cerca al web

×