FiraTàrrega. Teatre al carrer


Sinopsi

15 intèrprets proveïts amb altaveus portàtils segueixen camins invisibles en el seu recorregut per l’espai públic desplegant una coreografia sonora i generant un paisatge sonor en moviment hipnòtic. La interacció entre intèrprets i transeünts crea una presència lúdica i ofereix una oportunitat única perquè l'audiència reflexioni sobre el seu comportament a l'espai públic.

Fitxa artística

CONCEPTE, COREOGRAFIA & COMPOSICIÓ: David Somló. Artista IN SITU. IN SITU. Co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union (L) IN SITU + Creative Europe

Web

davidsomlo.com

Actuacions
Espai
Inesperat
Gènere
Dansa
Preu entrada
Gratis
Públic recomanat
Tots els públics
Director
David Somló
Observacions
L'INESPERAT. Peça que el públic podrà trobar en diferents indrets de la ciutat sense avís previ | LO INESPERADO. Pieza que el público podrá encontrar en distintos puntos de la ciudad sin aviso previo | THE UNEXPECTED. Piece that the public can find through the city without prior notice. LA LLOTJA ESTAND 44
Estrena
Idioma
No text
Durada
40'

Cerca al web

×